Oana Hanganu a dezvăluit cum influențează Luna Albastră, eclipsa și Mercur în Vărsător fiecare zodie

Horoscop Oana Hanganu: Cum ne influențează Luna Albastră, eclipsa și Mercur în Vărsător. Din punct de vedere astrologic, ziua de 31 ianuarie 2018 are o semnificație specială, dată de Lună și de planeta Mercur.

30 ian. 2018, 11:07
Oana Hanganu a dezvăluit cum influențează Luna Albastră, eclipsa și Mercur în Vărsător fiecare zodie

Cum este Luna în 31 ianuarie:

Lună Plină, în zodia de Foc, Leu;

Super Lună, pentru că se apropie cel mai mult de Pământ, este mult mai strălucitoare și pare cu aproape 20% mai mare.

Lună Albastră, pentru că acesta este termenul folosit pentru situațiile în care, într-o lună calendaristică, sunt două Luni Pline. Cea de a doua este “albastră”.

Lună sângerie, pentru că acesta este un termen folosit în caz de eclipsă totală de Lună.

Toate aceste evenimente astrologice amplifică puterea Lunii și influența acesteia asupra tuturor zodiilor.

Având loc în zodia  Leu, Luna Plină din 31 ianuarie ne va face nu doar mai sensibili, ci și mai creativi în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.

Luna Plină în Leu și eclipsa ne vor ajuta să descoperim sau să redescoperim ceea ce ne place cu adevărat și ceea ce ne dorim să facem cu adevărat și ne vor încuraja să revenim la un vechi hobby.

Ne pot incuraja să ne orientăm spre alte domenii de activitate sau pur și simplu să facem mai mult loc, în agenda zilnică, pentru relaxare, pentru timp petrecut împreună cu cei dragi, pentru  vizionarea unui film bun sau măcar pentru o plimbare.

Eclipsa de Lună poate aduce și schimbări în plan sentimental pentru că putem descoperi lucruri interesante despre partener sau înțelegem mai bine ce ne dorim cu adevărat de la o relație.

Citeşte mai multe pe huff.ro