Oana Hanganu: Neptun, retrograd încă două luni, se anunţă despărţiri, decepţii, complicaţii. Află cum te influenţează

Până în 24 noiembrie 2018, Neptun este retrograd în zodia Pești, pe care o patronează. Asta înseamnă că efectul tranzitului retrograd amintit este deosebit de puternic și poate aduce schimbări, provocări dar și oportunități pentru fiecare semn zodiacal. Tranzitul retrograd al lui Neptun a început în 18 iunie și a contribuit din plin la ”scenariul” astral al verii lui 2018, caracterizat prin ”avalanșa” de eclipse și planete în mers retrograd, care au dat peste cap viețile multora și au provocat întârzieri, complicații, decepții, renunțări, despărțiri etc.

RomaniaTV.net
21 sept. 2018, 13:24
Oana Hanganu: Neptun, retrograd încă două luni, se anunţă despărţiri, decepţii, complicaţii. Află cum te influenţează

Neptun retrograd ”e responsabil” de iluziile și deziluziile noastre, iar  până în 24 noiembrie, ne va încuraja să ”revenim” la visuri sau idealuri abandonate sau uitate și să le transformăm în realitate.

În același timp, Neptun retrograd în zodia Pești va aduce mesaje importante din astral prin intermediul viselor și ne va amplifica imaginația, intuiția, empatia și compasiunea

Dar Neptun este nu doar planeta Iluziilor și a Visării, ci și planeta Iubirii Divine, a spiritualității și generozități. Este planeta secretelor și a vizionarilor, a oamenilor care se deosebesc prin creativitate, dar și a celor care acționează spre binele altora.


Află ce aduce Neptun retrograd pentru fiecare zodie:

BERBEC
Dacă ții cont de intuiție, vei găsi mai ușor soluții și răspunsuri și îi vei ”citi” mai corect și mai rapid pe cei din jur. Neptun retrograd te face și mai sensibil la suferința altora dar există riscul ca, din dorința de a-i ajuta pe alții, să-ți epuizezi resursele personale (energie, timp, chiar și bani etc).

TAUR
Vei afla detalii interesante despre prieteni pe care îi credeai fără secrete și asta îți va schimba mult relația cu ei. S-ar putea chiar să renunți la oameni pe care îi cunoști ”de-o viață”.  Neptun retrograd poate însemna și  reanalizarea și schimbarea planurilor personale pe termen lung.

GEMENI
Succesul nu te va ocoli dacă revii asupra unor afaceri sau proiecte la care, din diferite motive, ai renunțat în trecut. Mai mult, acum e o perioadă foarte bună pentru a nu mai sta ”în umbra cuiva”, chiar dacă situația este comodă și avantajoasă din punct de vedere financiar.

RAC
Călătorești și ajungi în locuri pe care doreai de mult timp să le vizitezi sau devii mai interesat de studiu și dezvoltare personală. În cazul unor probleme legale, în timpul călătoriilor, examenelor sau în momente mai dificile, te vei convinge că Divinitatea există și intervine în viața ta.

LEU
Întâlnești persoane care vor să investească în tine. Nu sunt excluse nici moștenirile, cadourile foarte scumpe sau recompensele ”târzii”, la care nici nu mai sperai. În afaceri, e bine să fii mai prudent. Nu oricine merită încrederea ta!

FECIOARĂ
Devii mai înțelegător în actuala relație sau te împaci cu un fost partener și scapi de resentimente, frustrări sau regrete. Dacă începi o relație nouă, e bine să nu îți faci iluzii prea devreme și nici planuri de viitor înainte de a ști sigur că ai găsit omul potrivit.

Mai multe detalii, pe oanahoroscop.ro