Oana Lis a cedat nervos în direct: Am momente când sunt terminată şi nu îmi doresc să mai trăiesc

Oana si Viorel Lis se gandesc la divort. Relatia lor este pe un butoi de pulbere dupa o serie de dezvaluiri care au aruncat in aer presa tabloida din Romania. Recent, Oana Lis s-a certat din nou cu Viorel si a izbucnit in plans in direct la TV. Sotia fostului primar al Capitalei spune ca are momente cand nu isi mai doreste sa traiasca.

10 nov. 2014, 16:39
Oana Lis a cedat nervos în direct: Am momente când sunt terminată şi nu îmi doresc să mai trăiesc

“Eram mai multi la masa, dar au filmat ca sa para ca eram doar eu cu Patrick. Am momente in care plang si momente in care rad. Cred ca sunt labila psihic. Ma bucur ca nu plang toata ziua. Am momente cand sunt terminata si nu imi doresc sa mai traiesc. Daca am prieteni care ma fac sa rad si sa ma scoata din starea mea, atunci ma simt mai bine. Patrick nu este al doilea amant. Este un amic pe care si Viorel il cunoaste. A fost si el la munte cu prietenele mele. Nu am pus poze cu el pe Facebook, ca sa nu se mai interpreteze. Speram sa ma simt bine. Viorel s-a suparat si nu a vrut sa vina cu mine. Mi-a zis ca pot sa fac ce vreau eu, dar s-a suparat ca nu m-am rugat de el. I-am spus ca merg cu niste fete. Nu stiam ca o sa vina si amicul meu”, a spus Oana Lis la Antena 1.

Viorel Lis nu a reactionat foarte bine in momentul in care a aflat ca sotia lui il insala. Fostul primar al Bucurestiului a recunoscut ca a luat in calcul varianta divortului după ce a apărut un presupus amant.

Răsturnare de situaţie: Ce spune AMANTUL despre relaţia cu Oana Lis

Barbatul spune ca a avut o relatie cu Oana, iar ultima oara s-au intalnit si au facut dragoste in luna septembrie. 

Oana Lis este DISTRUSĂ. Viorel Lis a lovit-o în plină stradă FOTO

“Am cunoscut-o pe Oana printr-un prieten comun care avea o sala de forta. S-a intamplat acum 4 ani, inainte sa se casatoreasca. Oana facea misto mereu de Viorel. A zis ca daca nu se marita cu el, moare. A inceput sa rada cand am intrebat-o de nunta si a ras. Am facut schimb de numere de telefon, iar de atunci am tinut legatura. Am luat masa impreuna si s-a legat o poveste. Am baut vin pana la 3 dimineata. Cand m-am reintors in Bucuresti a avut loc prima noapte de dragoste cu ea, pe 22 septembrie, la un hotel. Ii povesteam ca imi doresc un copil. Ultima oara ne-am intalnit in luna septebmrie. Dupa ce a ramas insarcinata nu mi-a mai raspuns la telefon. Cred ca acest copil este al meu. M-a luat de fraier. S-a folosit de mine”, a spus presupusul iubit secret al Oanei Lis, la Antena 1.

OANA LIS, primele DECLARAŢII după imaginile cu presupusul amant

Vezi şi: Oana Lis, pe Facebook: „Am plecat departe”

Oana Lis, declaraţii halucinante: „Era să mă OMOARE. Îl internez pe Viorel”