Oana Lis a luat o decizie uluitoare: Este alegerea mea şi singură am fost toată viaţa

Oana Lis trece prin momente grele după ce a aflat că este însărcinată chiar în momente tensionate ale relaţiei cu Viorel Lis. Cu toate că soţul ei se pare să se bucure de sarcină, Oana a luat decizia de a merge mai departe singură. "Este alegerea mea si singura am fost toata viata si asa o sa ma descurc", a spus soţia fostului edil.

05 oct. 2014, 14:51
Oana Lis a luat o decizie uluitoare: Este alegerea mea şi singură am fost toată viaţa

„Ma simt bine si am programare la doctor saptamana viitoare. Sper ca totul sa fie bine. Am stari specifice ale unei gravide. Am pofta de dulce si ameteli. Acum sunt mai bine pentru ca imi doream un copil. Eu am luat oricum decizia singura de a avea un copil. Dar eu sunt sigura ca Viorel o sa ma sustina. Nu e nevoie ca lumea sa se mire pentru ca e normal sa fac si eu copii. A facut femeia aceea doamna Iliescu, a facut Oana Roman si Nikita, eu de ce nu as putea? Nu are nici Viorel cum sa imi interzica sa am un copil. Este alegerea mea si singura am fost toata viata si asa o sa ma descurc. O sa vindem casa pentru ca vreau sa am bani de bona. Viorel vrea sa o vindem si o sa impartim banii”, a declarat Oana pentru o emisiune TV.

Vezi şi: OANA LIS, mesaj ciudat pe Facebook: „Ce caut eu în viaţa mea?!”

Oana Lis şi soţul ei, Viorel Lis, au probleme în mariaj după ce s-a aflat că fostul primar al Capitalei ar fi înşelat-o pe blondină. Acum se pare că Oana este însărcinată. Cel puţin aşa a declarat într-o emisiune TV, în cadrul căreia a făcut şi un test de sarcină, în direct.