Oana Lis, declaraţii halucinante: „Era să mă OMOARE. Îl internez pe Viorel”

Oana Lis a ajuns în pragul disperării. Soţia fostului edil Viorel Lis nu-şi mai recunoaşte soţul şi susţine că starea lui este tot mai gravă. Ba mai mult, Oana povesteşte că, din cauza bolii, Viorel a fost la un pas să o omoare.

31 oct. 2014, 16:53
Oana Lis, declaraţii halucinante: „Era să mă OMOARE. Îl internez pe Viorel”

Oana Lis se simte la capătul puterilor. Soţia lui Viorel Lis a venit plângând în platoul „Acces Direct” şi susţine că singura soluţie ar fi să-l interneze pe Viorel Lis.

„Noapta trecută a făcut urât rău de tot. Mă gândesc să-l internez undeva. Nu-l mai recunosc. Familia lui se bucură că noi ne certăm. Noi ne-am înţeles bine doar în perioada în care el era primar.

Oana Lis şi Viorel Lis divorţează. Rasturnare de situaţie: A APĂRUT tatăl copilului!


Într-o dimineaţă a plecat de acasă şi a lăsat gazele deschise. Eu o jumătate de oră am stat în gaze. Puteam să mor. Noroc că a sunat cineva la interfon şi mi-a salvat viaţa. El zice că nu-şi aduce aminte.

Seara trecută de exemplu, Viorel şi-a chemat mai mulţi prieteni şi au băut împreună toată noaptea”, a declarat Oana Lis, la „Acees Direct”.

Viorel Lis, reacţie violentă, în direct! A băut toată noaptea, s-a baricadat în casă şi nu vrea să comunice cu nimeni

Problemele din ultima lună l-au făcut pe Viorel Lis să reacţioneze într-un mod neaşteptat. Fostul edil a făcut noapte albă şi s-a baricadat într-o cameră.

Oana Lis este DISTRUSĂ. Viorel Lis a lovit-o în plină stradă FOTO

Viorel Lis îşi îneacă amarul în băutură. Fostul edil al Capitalei a petrecut noaptea trecută în compania unor prieteni din Piteşti, împreună cu care a băut toată noaptea, iar de dimineaţă Viorel s-a baricadat într-o cameră şi nu vrea să mai iasă de acolo. Soţul Oanei Lis a acceptat cu greu să ofere un interviu echipei „Acces Direct”.

„Mergi la Oana, pleacă de aici! Pleacă la Oana. Lăsaţi-mă pe mine aici! Au fost la mine nişte prieteni de la Piteşti. Am băut şi eu puţin. Ce, asta-i viaţă? Nu am făcut nimic rău. Vreau să stau aici. Eu nu am băut mult, prietenii mei au băut”
, a declarat Viorel Lis, în această după-amiază, la „Acces Direct”.