Oana Lis este DISPERATĂ. Fostul edil are grave probleme de sănătate: DIAGNOSTIC TERIBIL pus de MEDICI

Viorel Lis are se luptă cu problemele se sănătate de câțiva ani, însă acum, se pare că, totul s-a complicat. Fostul edil a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu ceva timp și de atunci se află într-o continuă perioadă de recuperare.

21 aug. 2019, 16:33
Oana Lis este DISPERATĂ. Fostul edil are grave probleme de sănătate: DIAGNOSTIC TERIBIL pus de MEDICI

Viorel Lis și Oana Lis nu au mai apărut în spațiul public, în ultima vreme. Soția edilului spune că Viorel Lis se luptă cu depresia de ceva vreme și ea, ca o soție grijulie, face orice pentru a-i mai schimba starea de spirit.

Oana Lis şi-a dat soţul de gol! Ce făcea Viorel Lis în fiecare zi, la prânz, când era primarul Capitalei

„Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog. De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo 10 zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om. Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot. Cum îl ajuţi tu să iasă din stările astea?”, a declarat Oana Lis.