Oana Lis, în lacrimi: „Nu o să mai găsesc pe cineva care să mă iubească aşa intens ca Viorel…”

Oana şi Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Unii îi admiră, alţii îi critică şi multă lume şi-a pus întrebări despre relaţia lor, mai ales din cauza diferenţei foarte mari de vârstă. Totuşi, în ciuda problemelor dintre ei şi a comentariilor, mariajul lor a rezistat. Zilele trecute, însă, fostul primar al Capitalei i-a spus Oanei un lucru care a făcut-o să se gândească la ce e mai rău.

RomaniaTV.net
17 mart. 2017, 12:33
Oana Lis, în lacrimi: „Nu o să mai găsesc pe cineva care să mă iubească aşa intens ca Viorel…”

Oana Lis a primit un mesaj emoționant din partea soțului ei, marcat, se pare, de moartea cântăreţei Ileana Ciuculete. Fostul edil a început să se gândească la momentul în care soția lui va rămâne singură şi i-a spus un lucru care, în loc să o liniştească, a făcut-o să plângă.

„Viorel m-a emoționat teribil azi. Mi -a zis: «Vezi că dacă eu ma duc cumva, tu să nu plângi, să nu mă jeleşti! Vreau să-ţi găsești pe cineva şi să fii fericită! De unde o să fiu… vreau să te aud că râzi! Îmi place mult cum râzi!» Uff, dar acum, singură în masină, m-a bușit plânsul pentru că eu nu cred că o să găsesc pe cineva care să mă iubească aşa intens cum mă iubeşte Viorel. Pur şi simplu pentru că bărbații, oamenii din ziua de azi nu mai ştiu să iubească aşa cu adevarat”, a scris Oana Lis pe contul de Facebook.