Oana Lis, însărcinată? Anunţul a fost făcut chiar de ea

Oana Lis a făcut joi anunţul pe care foarte multă lume îl aşteaptă de ani de zile. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a spus tututor că este însărcinată.

RomaniaTV.net
17 nov. 2016, 17:31
Oana Lis, însărcinată? Anunţul a fost făcut chiar de ea

Soţia lui Viorel Lis s-a pozat împreună cu Dan Capatos şi Cristi Brancu, iar ambii prezentatori îi ţin mâna pe burtă. Această ipostază a inspirat-o pe blonda lui Lis să facă un anunţ, pe care toată lumea îl aştepta parcă de o veşnicie.
„La o filmare. Cu 2 domni foarte deștepți si haioși!Poza gen: O să avem un nepoţel!” a scris Oana Lis în dreptul fotografiei cu prezentatorii TV.
Înştiinţarea a fost o glumă pe care toţi fanii blondei au degustat-o cum se cuvine. Internauţii au umplut-o pe Oana Lis de 

Recent, la „Un show păcătos”, Oana Lis a povestit despre problemele sale intime. De la începutul, verii i-au apărut simptome, a mers la ginecolog, dar acolo nu a descoperit nimic. Alergologul a lămurit-o, însă. 

Citeşte şi Oana Lis este grav bolnavă şi îşi îneacă problemele în alcool. „Îmi paralizase jumătate de limbă şi nu puteam să vorbesc…” FOTO

„Am dezvoltat o alergie la spermă. Nu mai pot să fac sex. Nici nu știam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu știam că există alergie la spermă. Am descoperit că după 20-30 de minute înnebuneam, nu mai puteam să fac sex. Am chemat și ambulanța și nu au știut ce să-mi zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. Nici nu mai am chef de sex.

Citeşte şi Oana Lis se plânge că are probleme cu libidoul. „Nu mai fac sex de….”

E ceva foarte ciudat. E chiar o dramă. Psihologic e foarte nasol. Poți să facă și șoc anafilactic și să mori. S-a dezvoltat instant și așa poate să și treacă. Eu prefer să nu fac sex ca să nu mai am simptomele alea. M-am gândit că poate fi de la pastilele pe care le ia Viorel. El nu mă crede, îmi zice că sunt nebună.”, a povestit Oana, dezamăgită că nu mai are viață intimă.