Oana Lis, mesaj pe Facebook: „De la bal, la spital”

Oana Lis a scris pe Facebook că a ajuns la urgenţe, fără să dea alte detalii. 

19 oct. 2014, 13:10
Oana Lis, mesaj pe Facebook: „De la bal, la spital”

UPDATE: Oana Lis se află tot la Floreasca, de unde a venit cu o nouă postare: „Ma simt aiurea…traim intr o lume nebuna,nebuna,nebuna…”.

Oana Lis şi-a îngrijorat prietenii după ce a postat de la Spitalul de Urgenţă Bucureşti: „de la bal, la spital”. Ulterior, soţia lui Viorel Lis a revenit cu un mesaj la fel de ciudat: „Mă simt prea bătrână pentru un nou început”, fără să ofere alte detalii. 

În urmă cu ceva timp, Oana Lis a aflat că este însărcinată, după ce a făcut un test de sarcină la o emisiune de televiziune. Deşi soţul ei nu este prea dornic să aibă un copil la vârsta lui, blonda vrea cu orice preţ un bebeluş şi este dispusă să facă orice sacrificiu pentru acesta.

Oana Lis, testul „barza” în faţa soţului. Reacţie INCREDIBILĂ a lui Viorel Lis

Oana Lis este gravidă şi îşi doreşte enorm un copil, chiar dacă soţul ei, Viorel Lis, fostul primar al Bucureştiului, nu este prea încântat să devină tătic la 72 de ani.

În cadrul emisiunii „Star Magazin”, de la Antena Stars, blonda a mărturisit că a început deja să aibă pofte de gravidă. În plus, ea a explicat că îşi doreşte o bonă pentru bebeluşul ei şi este dispusă să vândă casa ca să aibă bani pentru dădacă.

„Mă simt bine şi am programare la doctor săptămâna viitoare. Sper ca totul să fie bine. Am stări specifice unei gravide. Am poftă de dulce şi ameţeli. Acum sunt mai bine pentru că îmi doream un copil.
Eu am luat oricum singură decizia de a avea un copil. Dar eu sunt sigură că Viorel o să mă susţină. Nu e nevoie ca lumea să se mire pentru că e normal să fac şi eu copii. A făcut femeia aceea doamna Iliescu, a făcut Oana Roman şi Nikita, eu de ce nu aş putea?

Nu are nici Viorel cum să îmi interzică să am un copil. Este alegerea mea şi singură am fost toată viaţa şi aşa o să mă descurc. O să vindem casa pentru că vreau să am bani de bonă. Viorel vrea să o vindem şi o să împărţim banii”, a declarat Oana Lis.