Oana Lis, mesaj TULBURĂTOR pe Facebook după dezvăluirile legate de viol

"Vezi omul trecand pe strada dar nu stii ce drama poate purta in suflet...", a scris Oana Lis pe Facebook după mărturisirie legate de abuzul sexual la acre a fost supusă în copilărie

26 feb. 2014, 12:48
Oana Lis, mesaj TULBURĂTOR pe Facebook după dezvăluirile legate de viol

Oana Lis a primit sute de încurajări pe Facebook după ce s-a aflat într-o emisiune TV că a fost abuzată de tatăl ei în copilărie. „Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta trauma, sa nu-ti fie rusine ca nu ai de ce, lui ar trebui sa-i fie rusine, dar ce sa astepti de la un asemenea om, daca a putut sa faca asa ceva, si eu am trecut prin ceva asemanator, m-a marcat definitiv, nu am putut trece, si acum dupa atatia ani am cosmaruri, dar tu fii puternica, esti tanara,gaseste in tine puterea de a ierta si a merge mai departe, Dumnezeu sa te ajute!”, a fost doar unul din mesaje. 

Oana Lis, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: a fost violată de tatăl ei la 15 ani

Oana Lis a avut o copilarie dramatica, despre care nu vrea sa vorbeasca si sa isi aminteasca. Sotia fostului edil al Capitalei a fost violata de tatal ei, un om deosebit de violent care, de altfel, i-a grabit si moartea sotiei lui.

Oana Lis a izbucnit în lacrimi, după ce fiica concubinei tatălui ei a dezvăluit că aceasta ar fi fost violată de tatăl ei. Oana a spus că nu poate să vorbească despre acest subiect, dar a confirmat faptul că tatăl ei i-a făcut mult rău.