Oana Lis, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook: „Sinuciderea…” Fanii au reacţionat imediat

"Sinuciderea Nu rezolva nimic. Mai rau complica lucrurile....", a scris Oana Lis pe Facebook.

01 oct. 2014, 10:40
Oana Lis, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook: „Sinuciderea…” Fanii au reacţionat imediat

Oana Lis a postat un mesaj ciudat pe Facebook, ceea ce i-a alarmat prietenii. „Sinuciderea Nu rezolva nimic…” a scris Oana pe reţeaua de socializare. 

„Oana nu baga lumea asta rea in seama.. Esti tanara viata merge inainte indiferent de decizia care o vei lua… pt Viorel o sa fie cam greu ca are o varsta da tu nu ai de ce sa te plangi… Stii cum se zice.. Un sut in fund un pas inainte… Capul sus si nu te mai gandi la prostii”, i-a scris o fană.

Citeşte şi Oana Lis, anunţul dureros pe Facebook. Prietenii au reacţionat imediat

„Stai calma , viata este minunata si unica tine doar de tine cum vrei sa o traiesti”, a postat o alta

„in nici un caz ..ar fi o lasitate din partea ta …daca este adevarat tot circul asta eu zic sa iti iei hainutele si sa te cari de la mosulica sunt o groaza de barbati”, a mai scris o altă prietenă. 

Oana Lis trece prin momente grele„Nu credeam că pot să am aşa ceva, nu credeam că pot să am atacuri de panică. Doctorii mă trimiteau la psihiatrie şi nu doream să mă duc pentru că nu mă cosideram nebună. Am fost şi la psiholog, am încercat orice se putea ca să mă liniştească. Acum iau un tratament medicamentos care îmi face bine. Viorel a acceptat foarte greu problema mea. Nu îmi e ruşine să vorbesc despre asta şi este foarte greu când mă gândesc că îmi venea să intru cu maşina de stâlp. Boala şi Viorel şi copilăria mea m-au afectat foarte mult. Nu se ştie dacă divorţez pentru că m-am săturat să nu fiu apreciată, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Oana Lis, pe marginea prăpastiei! „Am vrut să mă internez într-un sanatoriu!”

La cei 70 de ani, Viorel Lis merge la prostituate. Din păcate pentru fostul edil, acesta a fost filmat de reporteri în timp ce negocia o partidă de sex cu damele de companie. Mai mult, fostul om politic a fost filmat şi când a mers în camera de hotel cu o blondă.

După ce a aflat de escapada soţului ei, Oana Lis a făcut show cu declaraţiile sale incendiare: „Îl caută moartea acasă şi el se f**e?”. Aceasta a adăugat nervoasă: „Cine ştie ce boală aduce pe acasă?”.

Aceasta a continuat: „I-au plăcut femeile toată viaţa. Noi evitam să facem sex pentru că are ceva priobleme de sănătate. E mai bine că ştiu fiindcă îmi dădeam şi sufletul pentru el”.

ŞOC. Oana Lis, goală puşcă pe reţeaua de socializare FOTO