Oana Lis, pe marginea prăpastiei! „Am vrut să mă internez într-un sanatoriu!”

Soţia fostului primar al Capitalei trece prin clipe crunte. Starea de sănătate a lui Viorel Lis, iar certurile cu fratele său mai mic au devenit din ce în ce mai frecvente.

11 sept. 2014, 15:00
Oana Lis, pe marginea prăpastiei! „Am vrut să mă internez într-un sanatoriu!”

„Fratele meu m-a dezamăgit şi o prietenă la care mă aşteptam la mai mult. Lumea e foarte rea şi am rămas şocată. M-au dezamăgit oamenii, în general. Probabil la nervi nici nu mi-am dat seama ce i-am spus. Am avut atacuri de panică, crize de nervi în care nu mai ştiam ce a fost la gura mea. A fost un moment în care am vrut să mă internez într-un sanatoriu, să fiu departe de lume. Atât de rău mi-a fost”, a declarat Oana Lis la „Acces Direct”.

Oana Lis, în suferinţă. Este una dintre cele mai triste zile pentru ea

„Eu vreau să fiu lăsată în pace. Când aud de bine de tine, mă bucur, dar nu vreau să mai aud de rău de tine”, i-a transmis Ştefan, fratele Oanei Lis, soţiei fostului edil, la „Acces Direct”.
Nu a şiut niciodată ce înseamnă cu adevărat fericirea. Toată viaţă i-a fost un şir lung de încercări. Până la 18 ani a trăit drame cât alţii au trăit în şapte vieţi. Tensiunile din copilărie i-au ruinat primii ani din viaţă ai Oanei. A avut momente în care nici speranţa în Cel de Sus nu îi mai dădea putere. Starea de sănătate a soţului ei, cel despre care spune că e singura persoană care a iubit-o cu adevărat, s-a înrăutăţit. Alte probleme au început să-i dea de furcă blondinei.