OANA LIS, primele DECLARAŢII după imaginile cu presupusul amant

Oana Lis neagă cu vehemenţă faptul că ar avea un amant. Soţia lui Viorel Lis a spus că Vali este numai un amic cu care obişnuieşte să iasă la restaurant.

23 oct. 2014, 06:59
OANA LIS, primele DECLARAŢII după imaginile cu presupusul amant

Invitată în platoul emisiunii „Un Show păcătos”, Oana Lis a negat cu vehemenţă faptul că ar avea o relaţie amoroasă cu Vali. Blonda spune că bărbatul este un simplu prieten, cu care obişnuieşte să iasă la restaurante.

Oana Zăvoranu şochează: „I-am luat cuţitul din mână, voia să se sinucidă”

„Este un prieten. Îl ştie, l-a văzut o dată. S-a întâmplat de mai multe ori să rămânem doar noi doi până când veneau şi alţii. Îmi plăcea de el pentru că mă făcea să râd. Vorbeam cu el, mă asculta, mă consola. Cu Viorel nu pot să vorbesc, pentru că-mi spune că-l supăr. Nu te mai gândi la tâmpenii din astea. Copilul este în primul rând copilul meu. Este copilul tău. L-am văzut de 3-4 ori în câţiva ani, când venea în bucureşti. Era haios, plin de viaţă. Să ies cu prietenii în oraş e singura mea plăcere. Eu ies la 3-4 restaurante pe zi. Sunt banii amândurora, pentru că suntem de 15 ani împreună, am făcut lucruri împreună. Alaltăieri, m-am dus la spital pentru că mi se umflaseră picioarele şi mă luase panica”, a declarat Oana Lis la Antena 1.

OANA LIS, declaraţii grave: „Mi-e frică…”. Ce se întâmplă cu bebeluşul