Oana Lis trăieşte un adevărat COŞMAR. Viorel suferă de o boală CRUNTĂ. „Poate oricând să moară….” FOTO

Pozeaza in cuplul simpatic si pus vesnic pe sotii. In realitate insa, Oana si Viorel Lis traiesc cu frica in san si merg lunar la cabinetul unui medic neurolog, unde fostul edil apare pe lista bolnavilor cronici.

30 iul. 2016, 12:32

Zilele trecute, Viorel Lis a avut parte de un mic accident, pe litoral, unde a fost lovit de un biciclist neatent si a ajuns la spital, scirie wowbiz.ro. De atunci, in ciuda eforturilor Oanei si a tratamentelor medicale, starea de sanatate a fostului edil a continuat sa fie fragila cu episoade dese de pierdere a memoriei si a cunostintei.

Citeşte şi Oana Lis, sexy pe şezlong. Facebook a somat-o să şteargă poza, pentru că conţine nuditate FOTO

Recent, Oana Lis a fost fotografiata de paparazzii in timp ce intra si iesea din farmaciile care functioneaza in zona locuintei sale. De aceasta data, zambetul de pe chipul blondinei disparuse definitiv. Oana parea obosita si afisa o mina trista si vizibil preocupata de soarta soţui ei.

Citeşte şi Oana Lis, apariţie bizară pe faleza din Mamaia. Nu o să-ţi vină să crezi cum s-a putut îmbrăca blonda

„Medicamentele sale nu se mai gasesc in farmacii. Nu stiu ce se intampla, a trebuit sa caut in mai multe locuri. Viorel face crize de epilepsie si ia de cativa ani un tratament pentru acesta afectiune cronica. Pentru bolnavii acestia este vital sa nu se intrerupa medicatia, iar ei sa isi ia tratamentul asa cum le-a fost prescris si recomandat. Daca opreste tratamentul poate sa intre in criza si sa moara! Da, sa moara! Nu exagerez cand spun asta”, a declarat Oana Lis. Intr-un final, dupa ce a facut maratonul farmaciilor, Oana a gasit medicamentele lui Viorel Lis.