Oana Zăvoranu, mesaj emoţionant pentru mama ei, care se zbate între viaţă şi moarte

Marioara Zăvoranu a fost internată de marți într-un spital din Bucureşti. Ea a fost operată de urgență, însă medicii spun că femeia nu are șanse mari de supraviețuire. În tot acest timp, Oana nu prea a fost văzută pe la spital. Cu toate astea, se pare că Oana suferă în tăcere.

25 ian. 2015, 09:10

„Te iubesc mama mea….iar daca tacerea ar putea ‘vorbi’,ai stii cat de mult te iubesc”, a scris Oana pe pagina ei de Facebook.

Mama Oanei Zăvoranu este internată în spital, din cauza unei boli groaznice de rinichi, o suferință pe care a tot ascuns-o până acum.

După ce a fost operată, Marioara Zăvoranu a rămas la Terapie Intensivă și, spre disperarea medicilor care i-au făcut intervenția chirurgicală, s-a constatat că un rinichi este de-a dreptul nefuncțional, iar celălalt „merge” doar la capacitatea de 10%. Din această cauză, medicii sunt extrem de rezervați în privința şanselor de supraviețuire ale Marioarei.

Apropiații vedetei spun că Oana Zăvoranu nu a fost văzută deloc la spital de când mama ei a fost internată.

„E la spital, dar e OK, este stabilizată. Mama a avut nişte probleme. Ea are probleme mai demult cu rinichii, dar e ok acum. Ea este pe dializă de mai multă vreme. Boala este în combinaţie cu un diabet. De la diabet i s-au afectat și rinichii. Acum a făcut o insuficienţă renală. Ieri a suferit o intervenţie, dar este stabilizată şi e bine”, a declarat anterior Oana Zăvoranu pentru un tabloid din România.
 
Mai mult decât atât, Oana a explicat și motivele pentru care nu a ajuns, până acum, la mama sa la spital, și susține că Marioara este îngrijită permanent de angajații ei. „Este şoferul, sunt cele două menajere, eu ţin legătura permanent cu ea. Nu (am ajuns la ea, n.r.)! Din păcate, am 3-4 zile de shooting şi plec acum şi vin la noapte tărziu, nu ştiu dacă am timp, dar suntem pe telefoane tot timpul”, explică Oana.