Oana Mizil a ieşit din spital cu fetiţa. Declaraţii emoţionante: Ce se întâmplă cu mine este un miracol

Logodnica lui Marian Vanghelie a fost externată, din clinica privată în care joi a născut o fetiţă. Fericită peste măsură, Oana Mizil a părăsit spitalul cu fetiţa în braţe și s-a îndreptat direct spre casa, unde proaspătul tătic, aflat în arest la domiciliu, le aştepta nerăbdător.

RomaniaTV.net
06 sept. 2015, 11:28
Oana Mizil a ieşit din spital cu fetiţa. Declaraţii emoţionante: Ce se întâmplă cu mine este un miracol

Oana Mizil a născut, joi, o fetiţă, la o clinică privată din Capitală, iar Marian Vanghelie a fost, vineri, să o înregistreze pe micuţă la starea civilă. Duminică după-amiaza, Oana a fost extrenată din spital.

„Nu mai pot de emoţii. Emoţiile sunt mai mari ca niciodată. Ce se întâmplă în momentul acesta cu mine este o minune. Un miracol. Fetiţa a fost foarte cuminte zilele astea. Are nota 10 la ieşirea din burtica mamei şi are nota 10 la purtare. Marian este foarte foarte încântat să mă duc mai repede acasă. Încontinuu îmi spune adu-mi piticuţul acasă că m-am îndrăgostiti de el, nu mai pot să stau fără fetiţa mea. O va chema doar Maria, Maria Vanghelie”, a spus Oana la ieşirea din spital.

CITEŞTE ŞI Cât l-a costat pe VANGHELIE naşterea fetiţei şi din ce îşi câştigă existenţa în arest: „Din nău haus!

Marian Vanghelie a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu fetiţa sa, Maria, născută în cursul zilei de joi, alături de un mesaj în care spune că micuţa aşteaptă „sa creasca suficient de mare pentru a raspunde, personal, intrebarilor jurnalistilor” şi „va da replici mai clare decat taticul ei, care sa nu lase loc interpretarilor”.

Vezi şi: Vanghelie, imagini cu micuţa Maria pe Facebook: „Va da REPLICI mai clare decât tăticul ei”