Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu: E incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară în faţa lor

Actriţa Oana Pellea s-a declarat şocată de faptul că nimeni nu şi-a dat seama, deşi era evident, că Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical după ultima apariţie publică, la Gala Femeilor de Succes, la care actriţa a avut un discurs incoerent şi prezenta simptome ale unui posibil accident vascular cerebral.

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 08:40
Oana Pellea, despre ultima apariţie a Stelei Popescu: E incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară în faţa lor

„Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s a retras, s a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor ..Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…Cu toata incoerenta, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie vazuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s a imbracat…Stela a spus…nimeni nu a ascultat o cu atentie…pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii”, a scris actriţa Oana Pellea pe contul de Facebook.

Stela Popescu a murit. Cum a apărut pe scenă cu doar câteva zile înainte să moară IMAGINI ŞOCANTE

Cu doar două zile înainte să moară, Stela Popescu a fost prezentă la Gala Femeilor de Succes. Înainte de a primi premiul pe scenă, Stela Popescu era vizbil afectată: a avut un discurs incoerent, era foarte agitată, nu putea ţine microfonul în mână, iar la un moment dat chiar a scăpat premiul din mână. Din păcate, nimeni din sală nu a reacţionat, nu s-a interesat de starea de sănătate a actriţei. 

Stela Popescu a murit joi după-amiază. Actriţa a fost găsită fără suflare în holul casei sale din Bucureşti. Trupul neînsufleţit al actriţei Stelai Popescu va fi depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.