Oana Pellea: „Mi se pare incredibil că nimeni nu a înţeles ca începuse să moară acolo, în faţa lor!”

Oana Pellea remarca faptul ca nimeni din cei care au vazut-o pe Stela Popescu la ultima sa apariţie in public nu a sesizat problemele cu care se confrunta, deşi faptul ca se petrecea ceva cu ea, era destul de evident.    

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 09:03
Oana Pellea: „Mi se pare incredibil că nimeni nu a înţeles ca începuse să moară acolo, în faţa lor!”

Cu doar doua zile inainte de a pleca dintre noi, Stela Popescu a fost prezenta la o gala in cadrul careia a urcat pe scena pentru a-i fi inmanat premiul pentru intreaga cariera.

Stela Popescu, detalii înfiorătoare după moartea acesteia. Ce s-a găsit în casa actriţei

Starea de sanatate a actritei era vizbil afectata – a avut un discurs incoerent, era foarte agitata, expresia fetei era nefireasca, iar la un moment dat chiar a scapat premiul din mana fara a sesiza acest lucru. ”Mai bine ma duceam acasa decat sa ma vedeti in halul asta“, a spus ea la un moment dat.

„Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat… Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital, chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori.
Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor…Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…“, a scris Oana Pellea pe Facebook.