Oana Roman a aflat ce sex va avea copilul ei

Oana Roman trăieşte momente extrem de fericite în aceste clipe, când doctorul său i-a dat vestea că va avea o fetiţă. Deşi sunt şanse ca vedeta să aibă o fetiţă, iubitul ei, Marius, încă speră că va avea un băieţel.

09 sept. 2013, 20:20
Oana Roman a aflat ce sex va avea copilul ei

Cel mai important moment este când mă voi duce la doctor pentru a-mi confrma, pentru că până atunci nu eşti sigur sută la sută. Am poftit la nectarine şi am băut o bere pe zi. În urmă cu o săptămână am mai făcut o ecografie şi mi-a spus că 80% e băiat. Vom mai merge la ecograf peste două săptămâni, când vom afla sigur ce sex va avea copilul„, a spus Oana „La Măruţă”.

Vestea dată de doctor, care a anunţat că din punctul său de vedere Oana va avea o fetiţă nu l-a bucurat prea mult pe Marius, care a fost rapid consolat de viitoarea mămică: „Ce ne facem că doctorul a spus azi că este fată? Vreau să anunţ acum. N-o să las doctorul să spună ce sex are copilul până nasc. Nu mai discutăm, nu ne mai agităm, că e fată sau că e băiat, camera copilului va fi albă, totul va fi alb, mobila va fi albă„.

Pare să fie fată. Vom vedea. Am dubii că va fi băiat. Are 9,1 cu tot cu picioare, pare în regulă. La 18-19 săptămâni va începe să simtă ceva în burtică„, a spus doctorul care a consultat-o pe Oana Roman.

Vezi IMAGINI cu ecografia bebeluşului Oanei Roman