Oana Roman dă de pământ cu vedetele din campania Ice Bucket Challenge

Oana Roman îi critică dur pe cei care au decis să-şi toarne apă în cap în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge. Fiica lui Petre Roman spune că majoritatea o fac pentru că este la modă şi nicidecum pentru o cauză nobilă cum susţin.

25 aug. 2014, 15:15
Oana Roman dă de pământ cu vedetele din campania Ice Bucket Challenge

ICE BUCKET CHALLENGE a fost îmbrăţişată de mai multe vedete din România. Connect-R, Andra, Cătălin Măruţă, Andreea Esca, Loredana Groza, Pepe, Adrian Mutu, Mihai Bendeac, Andreea Marin, Emil Boc, Elena Udrea au acceptat provocarea de a-şi turna apă rece în cap pentru a ajuta oamenii bolnavi.

Singura vedetă care pare să nu fie de acord cu ceea ce se întâmplă în ultimul timp în showbiz pare să fie Oana Roman. Fiica lui Petre Roman îi critică dur pe cei care şi-au turnat gheaţă în cap şi îi provoacă să arate că au făcut şi donaţii.

„Multi sunt cei care si toarnă apa in cap fara sa aiba habar ce e cu această campanie, si mai ales fara sa doneze nimic. Eu i-as provoca pe toti sa arate public ca au donat asa cum tot public si-au turnat apa doar asa pentru ca au auzit ca e la moda! Ps. Sa arate ca au donat înaine sau imediat dupa ce si-au turnat apa! Si daca n-au facut-o .. sa fie rusinea lor si drept pedeapsa sa citească o carte scrisa de Stephen Hawking despre care sunt sigura ca majoritatea n-au auzit si nu stiu cine e si cu ce se ocupa!”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook.

Vezi mai jos:

ICE BUCKET CHALLENGE. Pepe

ICE BUCKET CHALLENGE. Connect-R

ICE BUCKET CHALLENGE. Andreea Esca

ICE BUCKET CHALLENGE. Mihai Bendeac

ICE BUCKET CHALLENGE: Cristian Boureanu

ICE BUCKET CHALLENGE: Adrian Mutu

ICE BUCKET CHALLENGE: Andra