Oana Roman, dată afară de la Antena Stars şi cu probleme în căsnicie

Oana Roman nu mai este gazda emisiunii "Star Salvator" de la Antena Stars. Dezamăgită că nu a reuşit să rămână în fotoliul de prezentatoare nici măcar un an, mezina familiei fostului premier se vede în ipostaza de a lua o măsură radicală. Vedeta a anunţat, luni seara, că intenţionează chiar să părăsească România.

24 feb. 2016, 10:34
Oana Roman, dată afară de la Antena Stars şi cu probleme în căsnicie

Oana Roman şi-a încheiat socotelile cu staţia din Băneasa. Vedeta, care până de curând, a făcut parte din echipa Antena Stars a venit pe canapeaua de la Kanal D în ultimele săptămâni unde a făcut dezvăluiri senzaţionale. A început seria mărturisirilor cu întâmplări din copilăria ei şi a continuat explicând că trece printr-o perioadă de cumpănă şi în căsnicie. Recent, Oana Roman a declarat că Petre Roman a bătut-o cu cureaua la emisiunea „Wowbiz” de la postul patronat de turci. Având în vedere că trustul Intact sancţionează aspru vedetele cu care se află sub contract dacă acestea încalcă regulile şi apar la alte posturi tv era lesne de înţeles că au renunţat deja la serviciile vedetei.

Contactată de Click!, Oana Roman a confirmat că a încheiat colaborarea cu Antena Stars. Ea prezenta emisiunea „Star salvator”, show în care trebuia să convingă vedetele invitate să ajute familiile fără posibilităţi. Emisiunea era înregistrată şi se difuza o dată pe săptămână. Ciudat este că ea a ales să facă dezvăluiri intime chiar la postul care în trecut a pus-o pe liber. Înaimte să rămână însărcinată, ea a fost moderatoarea emisiunii „Drept la ţintă” de la Kanal D. La revenirea în televiziune, vedeta tv era foarte entuziasmată de proiectul de la Antena Stars care acum a rămas doar o amintire.