OANA ROMAN, din nou gravidă după prima sarcină. Ce s-a întâmplat

În această după-amiază, Oana Roman a fost prezentă într-o emisiune TV, acolo unde a dat primele declaraţii despre o sarcină şi a uimit pe toată lumea.

08 dec. 2016, 14:48
OANA ROMAN, din nou gravidă după prima sarcină. Ce s-a întâmplat

„După ce am avut-o pe Izabela am avut nişte probleme extrem de grave. Am avut câteva intervenţii, după. Am avut o intervenţie foarte dificilă, foarte grea, am fost la un pas de septicemie. Eu jumătate din abdomen nu mi-l simt. Dumnezeu a vrut ca eu să rămân însărcinată”, a mărturisit Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi Oana Roman, lovitură după lovitură. A ajuns la spital pe perfuzii, iar la plecare a primit un „cadou” neplăcut

„Pentru mine fiecare întrebare mă durea ca un cuţit în inimă şi nu mai voiam şi nu mai vreau să mi se pună întrebarea asta. M-am dus fericită la spital la unul dintre cei mai buni ginecologi din România, care mi-a spus: „Oana, eu trebuie să fiu sincer cu tine şi trebuie să-ţi spun că sunt riscuri extrem de mari. Te expui şi tu, cât şi copilul. Sarcina era foarte, foarte mică. Au trecut două săptămâni de când am făcut eu acea intervenţie. Am fost şi am discutat şi cu doctorul care m-a operat ultima dată şi mi-a spus că dacă nu aş fi avut un copil, ar fi înţeles riscurile, însă în condiţiile în care am un copil trebuie să mă gândesc foarte bine pentru că risc foarte mult”, a mai adăugat vedeta.