Oana Roman este ÎNSĂRCINATĂ. Vezi IMAGINI cu ecografia bebeluşului FOTO

Oana Roman şi iubitul său cu 10 ani mai tânăr vor deveni părinţi. Vedeta de televiziune este însărcinată în trei luni şi jumătate.

03 sept. 2013, 16:14

Oana şi Marius vor deveni părinţi la începutul anului viitor. Evenimentul i-a luat prin surprindere pe amândoi.

Am început vara cu veşti foarte bune, am aflat pe la începutul verii această veste minunată pe care o aşteptam, dar nu am plănuit acest lucru. Am încetat demult să nu mai fac planuri. Sunt însărcinată în trei luni şi jumatate. N-am planificat nimic, dar s-a întâmplat. Între mine şi iubitul meu este o diferenţă de 10 ani. N-aş fi făcut acest pas dacă lucrurile nu erau bine între noi. Mamei i-am spus la telefon şi s-a blocat. Tata mi-a spus că se bucură foarte tare pentru mine, dar că se bucură şi mai mult pentru el. Încă nu am primit inel de logodnă, însă copilul e mai valoros decât toate inelele din lumea asta. După ce o să nasc, o sa fie şi o nuntă” a declarat Oana Roman la ProTV.

„Îmi întârziase menstruaţia şi mi-am făcut până la urmă un test de sarcină şi înainte de culcare, într-o seara i-am spus să închidă ochii. Şi am scos testul şi i l-am pus în faţa ochilor. Ne-am bucurat de moment şi am băut un pahar de şampanie. M-am îngrăşat până acum trei kilograme şi doctorul chiar m-a felicitat. Eu nu am preferinţe, Marius îşi doreşte băiat” a mărturisit Oana.