Oana Roman pe Facebook: „Imaginea fericirii mele absolute!”. Vezi la ce se referă FOTO

Oana Roman a adus pe lume, săptămâna trecută, primul său copil. Oana Roman a născut prin cezariană, la o clinică privată din Capitală.

25 feb. 2014, 08:40

Oana Roman a postat pe Facebook o fotografie cu soţul său în timp ce o hrăneşte pe micuţa Maria Isabela.

Imaginea fericirii mele absolute!”, a scris fiica fostului premier lângă fotografie.

Oana Roman a născut o fetiţă superbă. Ea a adus pe lume primul ei copil, o fetiţă, pe care o va numi Maria Isabela. Copila a primit nota 10 la naştere. 

Marius Elisei, soţul ei a asistat la naştere. Pentru venirea pe lume a micuţei, Oana şi Marius s-au pregătit din timp şi chiar au angajat şi o bonă cu experienţă.

VEZI ŞI Clipe pline de emoţie pentru Petre Roman. Fostul premier şi-a vizitat nepoţica VIDEO


Oana Roman a născut vineri dimineaţă. Fetiţa ei a primit numele Maria Isabela. La scurt timp a apărut şi o fotografie cu micuţa Isabela. Copila a primit nota 10 la naştere. Vezi SEMNIFICAŢIA NUMELOR

Potrivit wowbiz.ro, poza a fost făcută de soţul unei alte graviduţe care a nascut tot azi, la acelasi spital.

Pentru venirea pe lume a micuţei, Oana şi Marius s-au pregătit din timp şi chiar au angajat şi o bonă cu experienţă. Vezi şi: OANA ROMAN, gest neaşteptat anunţat pe Facebook înainte de naştere

Oana Roman a luat o decizie curajoasă, pozând în lenjerie intimă, într-un pictorial pentru emisiunea „La Măruţă”, înainte de a naște. Ea a spus că a acceptat să pozeze în sutien pentru a avea o amintire plăcută din timpul sarcinii. „Mi-am dorit foarte mult să fac nişte poze pentru mine, să îmi rămână amintire şi am aşteptat cu două zile înainte să nasc, am aşteptat atât de mult că să am burta cât mai mare”, a explicat vedeta.

Oana Roman a pozat aproape GOALĂ

Oana Roman s-a declarat mulțumită de felul în care apare în imagini și a adăugat că și-a dorit mult să pozeze astfel. „N-am burta atât de mare totuşi. Asta m-a ajutat să fiu destul de activă până acum. Sunt mulţumită că am făcut pozele astea pentru că mi le doream foarte mult, am făcut în sutien pentru că voiam să mi se vadă burtă. Nu ştiu dacă sunt sexy, dar aşa era normal că să mi se vadă burtică”, a spus Oana Roman pentru Pro TV.

 
Oana Roman, extrem de emoţionată, a postat pe Facebook şi cu câteva ore înainte de a merge în sala de naşteri: 
 
„Multumesc din suflet pentru multele mii de mesaje primite! N am cuvinte sa va spun cat de mult va multumesc tuturor! Urarile si rugaciunile voastre inseamna enorm pentru mine! N am crezut niciodata ca exista atatia oameni care ma sustin sincer si atat de frumos! In ciuda celor care mai vorbesc urat, sau ma jignesc, cei care ma sustin sunt atat de multi incat ceilalti nu mai conteaza! Maine e o zi mare pentru mine si stiu ca voi fi mai puternica si pentru ca sunteti atat de multi alaturi de mine! Va multumesc inca o data si Doamne ajuta!”
 
 
Oana Roman a mărturisit că după ce cununia civilă şi după naştere, mai are o dorinţă importantă. „O să mă simt cu adevărat împăcată când voi face şi slujba de cununie. După ce vom avea inelele pe degete, atunci mă voi considera fericită. Odată cu nunta va avea loc şi botezul Mariei Izabela, adică prin iunie-iulie”, a spus Oana Roman, care a anunţat că va face botezul fetiţei odată cu nunta şi că aşteaptă 500 de invitaţi la acest dublu eveniment.