Oana Roman, lovitură după lovitură. A ajuns la spital pe perfuzii, iar la plecare a primit un „cadou” neplăcut

Oana Roman a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a ignorat timp de o lună, chiar în ajun de Moş Nicolae, când planul ei era să împodobească bradul alături de soţul şi de fetiţa ei.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 07:25

Oana Roman le mărturisea luni prietenilor virtuali că va merge la medic din cauza tusei care o chinuia de o lună, însă la spital a primit o veste dură: pneumonie interstiţială. Medicii au băgat-o pe perfuzii şi i-au făcut aerosoli pentru a o ajuta să respire mai bine şi au lăsat-o să plece acasă. La ieşirea din clinica privată, a primit, însă, o nouă lovitură. Costisitoare!

„Aventuri de Luni seara… ajun de Mos Nicolae: am ajuns la spital la Sanador, am aflat ca am pneumonie interstitiala , am primit tratament, perfuzii si aerosoli. Am primit si tratament pentru acasa. Cand am plecat am gasit un cadou frumos pe masina. Cat am stat cu perfuzii am primit amenda. Multumesc domnule politist!”, a fost mesajul pe care l-a postat Oana pe Facebook, alături de o fotografie făcută pe patul de spital şi de una cu procesul verbal de contravenţie găsit pe maşină.