Oana Român, mesaj halucinant la adresa lui Teo Trandafir: Nu ai fost gravidă niciodată. Ai fost măritată prea puţin şi prea târziu

Oana Român a postat pe pagina de Facebook un mesaj absolunt şocant la adresa lui Teo. Fiica lui Petre Roman o desfiinţează pe vedetă pentru că a îndrăznit să comenteze, cu mult timp în urmă, fotografiile în care Oana este însărcinată în luna a 9-a.

22 apr. 2017, 15:42

„Sunt absolut socata…..am nascut de 3 ani si de abia acum, total întâmplător, am găsit acest articol in care „doamna” teo, comentează public, poze cu mine gravidă in 9 luni.. si spune, pe langa multe ineptii, citez, : eu nu m am pozat niciodata asa. PAI mai teo mai, nu aveai cum sa te pozezi asa, si ca sa fiu la fel de nesimtita ca tine, iti spun ca n aveai cum, pt ca nu ai trăit miracolul de a fi însărcinată si de a da nastere unui copil. E adevarat ai fost măritată prea putin si prea târziu nu? Eu am barbat tânăr si frumos si ma si iubeste desi ne e greu ca n am de munca pt ca m au dat afara gravida fiind, ca sa mi iei tu locul!

Nu ai fost gravida niciodată, cel putin nu in 9 luni, si deci n ai cum sa stii cum e. Nu o sa stii niciodată cat de fericita eram cand am făcut pozele alea. Si cat de puțin mi a păsat de părerea ta sau a oricui altcuiva. Esti femeie totusi, mama ti a fost profesoară… si observ ca nu prea ai învățati multe de la ea, si te ai cocoțat pe locul meu in emisiunea aia… si nu ti a ajuns… Ai simtit nevoia sa iei la mișto o femeie gravida in 9 luni. Bravo. Ai mare caracter.. mai ales ca eu nestiind ce minunății ai comentat despre mine, am venit la tine in emisiune si am povestit despre chinurile prin care am trecut dupa ce am nascut. Si m-ai privit senina in ochi. Vezi, d aia nu am eu un loc in tv, pt ca eu nu pot sa fac ce faci tu, nu pot calca oameni in picioare si apoi sa le zambesc ca si cum nimic nu s a intamplat. Dar stii, eu am onoare, si educație si te iert. Asa m a invatat mama, profesoara ta. Sa iert. Si sa fiu mai presus de micimi. In locul tau, mi ar fi rusine, dar stiu ca tie nu iti e… ca d aia ai ajuns cine ai ajuns nu?”, a scris Oana Roman pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: TEO TRANDAFIR a povestit cum a ajuns să o adopte pe MAIA. Adevărul despre MAMA BIOLOGICĂ