Oana Roman şi-a arătat OPERAŢIA. Este MUTILATĂ: „Am fost la un pas de moarte” FOTO

Oana Roman traieste o adevarata drama. Dupa ce s-a operat de 3 ori si a cazut in depresie, acum trebuie sa isi faca alte operatii pentru a masca ranile care i-au ramas pe abdomen.

15 ian. 2015, 09:14

A tinut secret tot ce i s-a intamplat foarte mult timp si a evitat sa dea detalii despre calvarul prin care a trecut. Oana Roman a rupt miercuri seara tacerea si a vorbit despre chirurgul Gabriel Lemnete, cel care i-a facut acea cezariana pe care o va regreta tot restul vietii.

„Am fost la un pas de moarte si foarte putina lume apropiata mie a stiut. Operatia mea nu s-a inchis pana nu am ajuns la a 3-a operatie. Am nascut pe 21 februarie. La cateva zile dupa ce am ajuns acasa a inceput hemoragia. Pe 8 martie m-a operat din nou, tot el. Aceasta a doua operatie a fost la abdomen si nu avea legatura cu ginecologia. Eu nu pot sa spun daca acest doctor avea voie sa-mi faca aceasta operatie. De ce am acceptat? Pentru ca nu stiam nici cum ma cheama. Am zis sa fac asta pentru a scapa. Nici nu m-am gandit. Oamenii de la spital nu mi-au zis ca trebuie sa vina un chirurg sau trebuie sa chem pe altcineva”, a povestit Oana Roman, potrivit cancan.ro.

CITEŞTE ŞI SMS-ul care i-a dat viaţa peste cap Oanei Roman. Vedeta a fost părăsită… FOTO