Oana Roman vrea să plece definitiv din România: „Nu mă simt legată cu nimic de ţara asta în afară de mama…”

Oana Roman este mai hotărâtă ca niciodată să plece definitiv din ţară. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă pe pagina sa de socializare.

22 mart. 2016, 08:08

Oana Roman a mărturisit pe pagina sa de facebook faptul că pe zi ce trece este tot mai dezamăgită de oamenii şi de sistemul din România. Mai mult, vedeta a mai spus că foarte puţine persoane îi vor lipsi.

„Nu mă simt legată cu nimic de țara asta în afară de mama și trei, patru prieteni pe care îi iubesc foarte mult..nu mă mai simt bine trăind aici și deși știu că va fi foarte greu, îmi doresc un viitor în altă parte. Am trăit aici 40 de ani. Sunt cumva la jumătatea vieții. Vreau ca jumătatea care mi-a rămas, să o trăiesc în liniște undeva unde să existe respectul onoarei, demnității și onestității.

Trăiesc de peste 20 de ani între oameni care devin din ce în ce mai răi și care mă dezamagesc din ce în ce mai tare. E foarte greu să reușești să trăiești decent dacă ești onest, muncești bine și îți vezi de treaba. Dacă faci asta, ai toate șansele să fii marginalizat și să trăiești eșecuri. Sistemul e distrus, oamenii sunt disperați și compromisurile sunt la ordinea zilei. Eu nu știu să fac compromisuri și nici să fiu necinstită.

Îmi doresc mult ca înainte să plec, să am timp să scriu ce am trăit anii ăștia, oamenii care m-au ajutat dar și cei care m-au trădat și mi-au făcut mie și familiei mele foarte mult rău. Să rămână acolo o mărturie adevărată, dincolo de toate manipulările și minciunile ordinare spuse despre mine și ai mei. Apoi pot pleca cu inima împăcată”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

Citeşte şi Oana Roman, dată afară de la Antena Stars şi cu probleme în căsnicie