Oana Zăvoranu a scos la vânzare casa din Afumaţi, cu tot ce este în ea. Querida a lăsat şi un număr de telefon

Oana Zăvoranu este hotărâtă să lase totul în urmă şi să înceapă o nouă viaţă. Querida vrea să vândă casa în care a locuit Mărioara Zăvoranu şi pentru asta este dispusă să renunţe chiar şi la obiectele de artă din locuinţă. Ea spune că nu este interesata de acele bunuri pentru ca are alte gusturi şi alt stil de viaţă.

29 aug. 2015, 16:38

Oana Zăvoranu a anunţat sâmbătă după-amiază că vrea să vândă vila din Afumaţi. Anunţul a fost făcut public pe pagina ei de Facebook unde a lăsat şi un număr de telefon pentru cei interesaţi.

„ANUNT FOARTE SERIOS, LA OBIECT SI IMPORTANT:

Vand casa din Afumati si tot ce este in ea. Personal,nu ma intereseaza obiectele de arta din interior, de aceea ele sunt toate de VANZARE, pentru ca eu AM TOTAL ALTE GUSTURI SI ALT STIL DE VIATA!!!

Acolo este paza si este logic, mereu 24/24 cineva sa va intampine ,daca dati inainte un tel la #0731.539.800 sau pe ‪#‎zavoranu‬@gmail.com.

Vila cu piscina si curte interioara, are o suprafata TOTALA de = 627 m patrati.
Suprafata Vila Totala 295 mp
Suprafata Curte 335 mp

Sa nu sunati degeaba daca NU SUNTETI REALMENTE SERIOSI, INTERESATI SI AVETI BANI, PE LANGA FAPTUL CA IUBITI ARTA….

Sa nu sunati doar din curiozitate, ca va veti pierde timpul, deoarece, la acest numar NU DATI DE MINE, NICIODATA. Acesta este doar un numar special creat, pentru vanzarea acestor obiecte de arta si a casei. Raspund oameni care va asteapta DOAR DACA INTERESATI, SERIOSI SI HOTARATI IN A CUMPARA, CASA MEA FIIND FACUTA INTR-UN STIL FOARTE MODERN.

Nu ma intereseaza personal nici casa, nici nimic din interior, asta neinsemnand, ca NU IUBESC ARTA SAU NU RESPECT IUBITORII DE ARTA SI FRUMOS… gusturile mele sunt insa ‘mega futuriste’ si extrem de excentrice.

Eu incep o viata NOUA IN CARE TRECUTUL NU MAI ARE LOC IN NOUA MEA VIATA…. ARE LOC DOAR PREZENTULVIITORUL, asa cum l-am proiectat si il stiu EU SI FF PUTINI OAMENI DESPRE CE FAC SI VOI FACE EU..”, a scris Oana Zavoranu pe pagina de Facebook.

Tot sâmbătă, Oana Zăvoranu a anunţat că intenţionează să-şi deshumeze mama.

Oana Zăvoranu declară război cadrelor medicale din spitalul în care a murit mama sa. Querida vrea s-o dezgroape pe Mărioara Zăvoranu pentru că i se pare dubios că nu a fost inştiinţată de autopsie.

„Voi face cu avocatii demersurile pentru deshumarea si autopsierea Marioarei Zăvoranu. Nu eu am decis daca sa i se faca sau nu autopsia si acum ma intreb oare de ce nu am fost anuntata ca a murit. De ce a tinut-o Sinescu 90 de zile la misto. Dragos Ioanel Stoian, sageata infractoare, a vizitat-o cu două săptămâni înante la spital, dupa care brusc i se induce coma si moare. O sa vedem daca a murit de moarte buna sau nu. Spitalul este dubios ca nu am fost instiintata eu, singura ruda de sange care puteam semna pentru autopsie”, a declarat la România TV Oana Zăvoranu.

Vezi şi: RĂZBOIUL pe AVERE continuă. Oana Zăvoranu, suspectă că NU ESTE FIICA Marioarei