Oana Zăvoranu, acuzată că şi-a abandonat bunica: „Depun plângere la poliţie”

Oana Zăvoranu este acuzată că nu are grijă de bunica ei, Fima Zăvoranu, și că a abandonat-o. O altă nepoată a bătrânei susţine că Oana o ţine fără medicamente şi fără mâncare. Aceasta a declarat, la emisiunea Cancan.ro, că vrea să depună plângere la poliţie împotriva brunetei.

07 sept. 2015, 06:25
Oana Zăvoranu, acuzată că şi-a abandonat bunica: „Depun plângere la poliţie”

Fima, bunica Oanei, o duce tot mai greu după moartea Mărioarei. Deşi bruneta promisese că se va ocupa de bătrâna de 92 de ani, o altă nepoată spune că Oana a abandonat-o.

„Domnule, au tinut-o ca pe un animal. Nu i s-au mai dat medicamente, nu i se dadea mancare, numai cand isi aduceau aminte de ea. Nu se poate! Merg la politie acolo sa depun o plangere pentru ca va spun sincer, mie mi-a fost frica ca tanti Fima a murit”, a declarat, la emisiunea Cancan.ro,  Eta, o altă nepoată a bunicii Oanei Zăvoranu

Eta susţine că Oana vrea, de fapt, apartamentul bătrânei, dar şi banii şi bijuteriile acesteia.

Oana neagă însă toate acuzatiile. „Eu nu am nicio treabă cu Eta, inclusiv Fimei i-am zis: mamaie Fima, dacă dumneata îti doreşti şi vrei sa te intalneşti cu Eta, eu nu îţi interzic nimic. Aceasta bunica prin alianta m-a chemat daca vreau sa imi dea casa. Eu am spsu ca nu vreau casa dumitale„, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu cere DESHUMAREA de urgenţă a mamei sale. A depus cerere la Parchet VIDEO