Oana Zăvoranu, audiată la POLIŢIE

Oana Zăvoranu este aşteptată, luni, la Poliţia Capitalei. Vedeta a anunţat sâmbătă, la România TV, că vrea să fie audiată în legătură cu moartea mamei sale, fiind convinsă că Marioara Zăvoranu a fost omorâtă la spitalul la care a fost tratată în ultimele zile din viaţă.

26 oct. 2015, 08:01
Oana Zăvoranu, audiată la POLIŢIE

Oana Zăvoranu a declarat că sesizările făcute la Poliţie şi-au atins scopul şi că deshumarea mamei sale va avea loc în curând.

„Am făcut o gramadă de sesizari, o grămada de cereri, la care, culmea, am primit răspunsuri. Odată cu intrarea mea ca acţionar majoritar în Agricomex am avut acces şi la documente. Când am văzut că pe perioada spitalizarii mamei mele, de 90 de zile, se pare că s-au luat dividende în avans, pe lângă alte chestiuni… ne-a pus pe gânduri. Nu avea ce să facă cu aproape 40.000 de euro când era internată. Am o altă dovadă care atestă că în toamna anului precedent morţii ei vânduse un apartament cu 70.000 de euro”, a spus Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu: „Băsescu e sexos. Poate înlocui blonda de la Cotroceni cu bruneta focoasă”

„Sunt invitată la Poliţia Capitalei. Atat Poliţia, cât şi organele de cercetare au luat mai mult decât în serios considerentele noastre: Mărioara Zăvoranu nu a murit din cauze naturale!”, a precizat vedeta TV.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, hotărâtă să devină liderul PRM

„Mă cheamă la Poliţie pentru că acolo urmează să dau câteva declaraţii cu privire la faptul că procurorii, poliţiştii, îşi doresc mai multe amănunte de la mine şi, ulterior, să purceadă la trimiterea la cimitir a unui procuror care să facă posibilă transportarea cadavrului către IML”, a mai adăugat Oana Zăvoranu.