Oana Zăvoranu, declaraţie şoc: „Pepe M-A BĂTUT!”

Atacurile Oanei Zăvoranu la fostul său soţ nu se opresc nici la 4 ani de când au divorţat, iar scandalul pare fără sfârşit! Acum, Querida aruncă bomba şi spune că Pepe devine violent atunci când bea şi că a bătut-o de mai multe ori în timpul celor 7 ani de căsnicie.

23 iul. 2014, 05:35
Oana Zăvoranu, declaraţie şoc: „Pepe M-A BĂTUT!”

Nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă a reaprins războiul dintre cântăreţ şi fosta sa soţie! La patru ani de la divorţ, Oana Zăvoranu face dezvăluiri incredibile! Potrivit Wowbiz.ro, vedeta spune că Pepe a bătut-o de mai multe ori în timpul căsniciei.

„Nu stiti cum este el in realitate, nu stiti cum este cand e beculetul aprins sau cand e stins. Am fost lovita de mai multe ori de Pepe si, culmea, si cu martori. Omul este violent, este dement cand este beat”, a spus Oana Zavoranu.

Atacurile Oanei au început după ce Pepe le-a cerut bodyguarzilor să nu o lase să vină la nuntă, ca să nu-i strice petrecerea: „Dar el de ce imparte postere cu poza mea sa nu vin la nunta? Cat de penibil poti sa fii? Păi, a recunoscut ca sa stea Pastrama linistita luati poze cu Loredana Pastrama si Oana Zavoranu, daca vin ele nu trec de voi!”.