OANA ZĂVORANU, dezvăluiri în premieră. Vedeta ar fi NEPOATA unui fost LIDER COMUNIST VIDEO

Oana Zăvoranu, dezvăluiri în premieră. Este pentru prima dată când vedetă confirmă ipoteza potrivit căreia tatăl său ar fi fost fiul nelegitim al lui Gheoghe Maurer, premier al României în perioada comunistă.

20 sept. 2015, 06:27
OANA ZĂVORANU, dezvăluiri în premieră. Vedeta ar fi NEPOATA unui fost LIDER COMUNIST VIDEO

Un fost coleg de celulă cu tatăl Oanei Zăvoranu, a scris în cartea sa cum că Ioan Bănicioiu ar fi fost fiul nelegitim al lui Gheorghe Maurer, fost prim-ministru al României în perioada 1961-1974, a declarat vedeta la România TV în cursul serii de sâmbătă într-o intervenţie telefonică.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, despre moartea lui Vadim: Cineva i-a făcut de petrecanie. Am nişte bănuieli

Mie mi s-a adus la cunoştinţă de către domnul Florescu, eu nu-l cunosc, am luat doar la cunoştinţă că dânsul la un moment dat ar fi fost în celulă cu tata şi tata i-ar fi făcut nişte mărturisiri. Că bunica mea venind din judeşul Argeş a lucrat la un moment dat în Târgu Jiu la o adresă la care locuia la un moment dat Gheorghe Murer unde a lucrat o perioadă ca menajeră şi cum că, spunea dânsul, că s-a legat o aventura între cei doi, în urma căreia s-a născut tatăl meu Bănicioiu. S-au făcut speculaţii că chiar vis-a-vis, geam în geam cu vila din Mureşan în care eu locuiesc, a locuit vreme bună, chiar când trăia şi tata şi domnul Maurer, domnul Maurer împreună cu soţia dânsului„, a declarat vedeta.

 

Gheoghe Florescu, fost coleg de celulă cu Ioan Bănicioiu, susține că tatăl Oanei Zăvoranu avea o susţinere politică uriaşă. În plus, crede în teoria că ar fi fost fiul nelegitim al lui Ioan Gheorghe Maurer, pentru că a avut parte de o sentinţă mai uşoară faţă de alte cazuri asemănătoare. De altfel, Oana a rememorat în direct la România TV scena în care şi-a aşteptat tatăl la ieşirea din puşcărie.

Citeşte şi Soacra Mărioarei Zăvoranu, viaţa de coşmar în vila de la Afumaţi: „M-aş fi aruncat în piscină” VIDEO

Au pus la un moment dat o poza pe TV a domnului Maurer şi a tatălui şi e adevărat că asemănătrile erau izbitoare. Când a ieşit din închisoare şi eu l-am luat şi a fost o întâlnire mai mult decât cutremurătore şi era omul pe care l-am adorat şi nu-l văzusem 7 ani. Tatăl meu a ieşit din puşcărie după 7 ani de temniţă grea ars cu ţigara pe piept şi torturat şi ni s-a confiscat totul din casă, am rămas săraci lipiţi„, a adăugat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a declarat că va merge pe firul acestei ipoteze pentru a afla dacă într-adevăr tatăl său a fost fiul lui Maurer.