Oana Zăvoranu iese în STRADĂ. Protest de amploare în WEEK-END

Oana Zăvoranu pregătește un protest de amploare, week-end-ul acesta în Capitală. Vedeta organizează un protest împotriva uciderii și maltratării animalelor.

09 sept. 2016, 15:46
Oana Zăvoranu iese în STRADĂ. Protest de amploare în WEEK-END

„Protest împotriva maltratării și uciderii animalelor în România. Vă aștept alături de mine, și de cei care iubesc animalele, Duminică începând cu orele 15:00-19:00, pentru a fi cât mai mulți, împotriva nemernicilor care maltratează și omoară animăluțele fără apărare, cât și pentru a cere pedepse reale (PUSCARIE), pentru lichelele care deasemenea își fac un scop în viață din a omorî animaluțele sau a le chinui.

Este sansa lor de a le crea și asigura o viața mai bună în România, prin prezenta voastra la acest protest. Dacă sunteți cu adevărat iubitori de animale, nu aveți cum să nu fiți alături de mine la acest protest fără precedent. Dacă doar vă dați iubitori de animale, stați acasă și priviți vinovații la orodile care se întâmplă zilnic.

Oare dormiți liniștiți cu capul pe pernă? Sunt sigură că nu, așa că vă aștept duminică”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.