Oana Zăvoranu, ÎN LACRIMI: Nu sunt vreo infractoare. Vezi ce spune despre FLAGRANT

Oana Zăvoranu a cedat nervos. Invitată pentru a vorbi despre cazul în care a fost implicată şi în care este suspectă de şantaj la adresa doctorului Marek, căruia i-ar fi cerut 10.000 de euro, Oana Zăvoranu a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiunii.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 17:49
Oana Zăvoranu, ÎN LACRIMI: Nu sunt vreo infractoare. Vezi ce spune despre FLAGRANT

„Sunt un om care a luptat şi luptă pentru dreptate. Sper ca nimeni să nu creadă vreo secundă că am trecut de partea cealalaltă. Nu sunt vreo infractoare. Mă simt prost. Mă simt frustrată că nu pot vorbi, pentru că am promis. Nu vreau ca oamenii să creadă că mă pretez la astfel de găinării şi măgării. E dureros când nu poţi să spui adevărul. Când voi putea să spun, voi spune”, a spus Oana, printre lacrimi, citată de Libertatea.

Oana Zăvoranu a ajuns, joi, pe mâna poliţiei, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un medic. La sosirea poliţiştilor, vedeta avea asupra ei 10.000 de euro pe care îi ceruse pentru a face publice informaţii compromiţătoare. A fost audiată circa cinci ore, după care a fost eliberată sub control judiciar.

Oana Zăvoranu susţine, prin avocatul ei, a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a şase operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune, astfel că Oana este cercetată pentru şantaj sub control judiciar. Oana Zăvoranu mai susţine că a uzat de procedura medierii.