Oana Zăvoranu, încă o LOVITURĂ după moartea mamei. E dată în judecată pentru INSTIGARE la OMOR – VIDEO

Oana Zăvoranu s-a trezit cu o nouă problemă pe cap, pe lângă inventarierea averii mamei sale şi gestionarea moştenirii care i-a rămas. Vrăjitoarea Melissa, una dintre cele la care a apelat cu ani în urmă şi despre care s-a spus că a ajutat-o să-i facă farmece de moarte mamei sale, Marioara Zăvoranu, intenţionează să o dea în judecată pe vedeta TV pentru instigare la omor.

RomaniaTV.net
22 apr. 2015, 14:09
Oana Zăvoranu, încă o LOVITURĂ după moartea mamei. E dată în judecată pentru INSTIGARE la OMOR – VIDEO

Moştenirea pe care Oana Zăvoranu o primeşte după moartea Marioarei Zăvoranu nu îi va aduce doar beneficii, ci şi noi probleme. Vrăjitoarea Melissa, una dintre cele cu care s-a judecat pentru înşelăciune, după ce a apelat la serviciile lor pentru farmece, vrea să o târască, la rândul ei, prin tribunale pe Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, ameninţări pentru vrăjitoare în ziua înmormântării. Melissa: „Oana s-a rugat să-i moară mama”

Vrajitoarea Melissa a declarat, la România TV, că se află în posesia unei filmări care o va ajuta să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu pentru instigare la omor. „Acea înregistrare conţine vorbe vulgare şi ce voia să se întâmple. Nu pot să dezvălui vreau să-i fac plângere penală că mă instiga la omor. M-am săturat să fiu jignită, batjocorită, un an arestată datorită prostiei şi minciunilor pe care le-a spus. Îi fac plângere că m-a instigat la omor”, a spus plin de năduf vrăjitoarea Melissa, adăugând că s-a hotărât să facă acest pas de supărare că Oana Zăvoranu „îşi face reclamă” vorbind despre experienţa ei cu vrăjitoarele.

Citeşte şi Mărioara Zăvoranu, îngropată cu bijuterii de 50.000 de euro

„În momentul când şi-a înmormântat mama, s-a dus la căpătâi la tata şi a spus că acolo s-a recules după ce vrăjitoarele i-au luat banii. Îşi face reclamă! Are reclamă de la patru scandale (sic!), primul cu mama, cu Pepe, cu vrăjitoarele, cu doctorul Marek. E numai pe scandal şi m-am săturat să fiu bârfită şi jignită de ea”, a „tunat” Melissa, spunând că vrea ca Oana Zăvoranu să ajungă şi ea după gratii, aşa cum au stat şi ea, şi Vanessa.

Citeşte şi Oana Zăvoranu face acuzaţii grave. Vezi ce s-a întâmplat cu bunurile Mărioarei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a fost în proces cu vrăjitoarele Melissa şi Vanessa mai bine de trei ani. Cele două au fost condamnate la 3 de închisoare cu suspendare şi plata unor daune. Decizia însă nu e definitivă.