Oana Zăvoranu, despre iubit: Nu trebuie să suport toţi nebunii. I se părea că vreau să fac sex cu avocatul

Oana Zăvoranu a vorbit la România TV despre relaţia sa cu Alex, bărbatul care i-a spart sâmbătă uşa casei, ajungând încătuşat la poliţie.

28 mart. 2015, 15:06
Oana Zăvoranu, despre iubit: Nu trebuie să suport toţi nebunii. I se părea că vreau să fac sex cu avocatul

Oana Zăvoranu a povestit la România TV întâmplările din ajun, când a fost la Secţia 1 Poliţie, după ce iubitul ei Alex, i-a spart uşa casei. Pentru că era prea agitat, poliţiştii l-au încătuşat pe tânăr. „Acest băiat a făcut o obsesie pentru mine. Lucrurile sunt foarte simple. Am făcut o petiţie, la fel ca şi în cazul celuilalt sifilitic, pentru a nu-i băga la puşcărie. Pentru că pentru intrare prin efracţie, pentru şantaj emoţional, pentru diverse chestii se poate reţine persoana respectivă 24 de ore şi se porneşte un proces penal pe care nu-l mai poţi opri după aceea nici dacă vrei. Eu am scris pe hârtie tot ceea ce s-a întâmplat, iar în 90 de zile pot să revin asupra plângerii care în momentul de faţă este în stare de petiţie. Deci el nu este absolvit în acest moment de nimic (…) Sunt oameni pe care dacă nu-i duci la poliţie au senzaţia că pot să escaladeze pe geam, pe uşă, să-ţi iasă din frigider, ş.am.d.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a stârnit un scandal MONSTRU. Iubitul vedetei a ajuns încătuşat la POLIŢIE

Dacă la 27-28 de ani oamenii ăştia sunt copii, se se joace cu puţa în ţărână, să facă castelaşe de copii… Eu nu sunt obligată să suport toţi nebunii, care acţionează din gelozie… Spre exemplu stăteam de vorbă cu avocatul meu şi a fost foarte supărat pentru că i se părea că vreau să fac sex cu avocatul. Nu pot să trăiesc într-o teroare.

Alex a trecut printr-o relaţie traumatizantă, astfel că el nu este un novice. El a avut de-a face cu o femeie care l-a chinuit, l-a maltratat, adică nu e tocmai venit de la mănăstire. Se apropie de 30 de ani şi consider că are o vârstă la care trebuie să înţeleagă că nu poţi să distrugi uşi… Acum, în momentul de faţă, poliţia este acasă la mine, să vadă în ce hal e distrusă uşa mea (…) Ajung la un punct la care îi spun: Măi, băiatule! Maşina mea, e a mea! Dacă mi-o iei, e caz penal. Terasa mea e a mea! Dacă mi-au escaladat-o, sun la poliţie! Dacă îmi spargi uşa este intrare prin efracţie! Vrei să ajungem la poliţie că mă iubeşti? Dar nu vrei să mă iubeşti normal? Să vii tu cu nişte flori? Să mă duci pe la Monaco? Să-mi vii tu cu vreun briliant? Iubirea asta la ei se materializează numai sprin spart de uşi, prin sinucideri… Îl mi aveam pe Tomel ăla, care îşi tăia venele la mine în casă… Ăsta vrea să se spânzure cu şireturile de la pantofi. Probabil că orice prietenie cu mine ar trebui să se termine la uşa casei mele„, a declarat Oana Zăvoranu, pentru România TV.

Citeşte şi Oana Zăvoranu a turbat. Mesaj halucinant pentru mama ei: Îţi promit eu că o să te las fără masca de oxigen