Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre ce s-a întâmplat cu mama sa, în spital: Nu i-au făcut autopsie!

Oana Zăvoranu a făcut la România TV noi dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu mama sa în spital. Ea a declarat că Mărioarei nu i s-a făcut autopsie, deşi aceasta este o procedură standard atunci când cineva moare în spital. Mai mult, a acuzat că i-a fost ascuns adevărul despre gravitatea stării mamei în ultimele momente de viaţă şi că nu a fost nici măcar anunţată de moartea acesteia.

15 aug. 2015, 12:34
Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre ce s-a întâmplat cu mama sa, în spital: Nu i-au făcut autopsie!

Oana Zăvoranu mai păstrează încă resentimentele faţă de mama sa chiar şi la patru luni de la moartea acesteia. „Nu mi-e dor de ea… O să-mi spuneţi iarăşi: are ceva cu maică-sa! Păi am frate, pentru că a minţit până în ultimul moment!„, a declarat Oana Zăvoranu, la România TV.

Pe de altă parte, Oana acuză că mamei sale nu i-a fost făcută autopsia şi, mai mult decât atât, ea nici nu a fost anunţată de la spital că Marioara Zăvoranu a murit. „Ştiţi că nu i-au făcut autopsie? Şi aici e un alt caz grav, nu i-au făcut autopsie şi nici nu am fost anunţată că a murit. Vă rog să vedeţi cine a semnat dacă să se facă sau nu, cine m-a informat că a murit, a mai spus Oana.

Ea susţine că nu a ştiut că mama sa era în comă. „Dacă ştiam că ea e în comă chiar dacă în relaţiile noastre sentimentele nu existau, nu puteam să fiu într-atât de lipsită de orice urmă de umanitate să mă duc la emsiune cu o veioză în cap. Am sunat la spital înainte să mă duc la emisiune să aflu dacă e în comă şi s-au bâlbâit asistentele au spus că mă sună, până la urmă nu mi-au mai răspuns„, s-a justificat ea.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, primul videoclip INCENDIAR după moartea mamei sale. Imagini XXX

Oana Zăvoranu i-a mai declarat război şi asociatului de la Agricomex, Dragoş Stoian, pe care îl acuză că a furat bani din conturile firmei şi pe care îl ameninţă că îl va denunţa la DNA. Ea susţine că foştii admininstratori au retras ilegal din conturi sume impresionante de bani, pe care i-au direcţionat către gruparea teroristă Hezbollah, din Orientul Mijlociu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu se plânge de DEZASTRUL din cimitirul moştenit şi de ameninţări din partea HEZBOLLAH – VIDEO

Oana susţine că totul a ieşit la iveală în urma unei investigaţii făcute la cererea sa de către o firmă privată, care ar fi descoperit o întreagă reţea de firme off-shore prin care s-ar fi scurs milioane de euro.

Oana Zăvoranu o acuză şi pe contabila firmei că este implicată în toate aceste nereguli de la Agricomex. Bruneta spune că de când a descoperit neregulile din firmă au început şi ameninţările. Oana susţine că se teme pentru viaţa ei. „Am fost ameninţată prin sms, prin telefon… Îmi sună telefoanele non stop, după număr ascuns sau necunoscut sau de pe cartele care se aruncă. Am cerut protecţia statului român„, a mai spus Oana Zăvoranu, la România TV.

Vedeta spune că tot ce vrea acum este să i se facă dreptate şi să devină stăpână pe toată averea Mărioarei Zăvoranu.