Oana Zăvoranu nu i-a făcut Mărioarei parastas de 40 de zile, în schimb ameninţă cu dezvăluiri defăimătoare

Oana Zăvoranu, un nou scandal legat de înmormântarea mamei sale. Oana nu a mai trecut pe la cimitir, nu i-a făcut cavou mamei sale, iar parastasul de 40 de zile a fost dat uitării. În schimb, Oana ameninţă că va face dezvăluiri despre secretele murdare ale mamei sale.

30 mai 2015, 12:43
Oana Zăvoranu nu i-a făcut Mărioarei parastas de 40 de zile, în schimb ameninţă cu dezvăluiri defăimătoare

În loc să se ocupe de parastasul de 40 de zile al mamei ei, Oana Zăvoranu ameninţă cu dezvăluiri incedniare, informează România TV. Dezvăluirile o vizează chiar pe decedată, pe Marioara Zăvoranu.

Citeşte şi  Un SECRET TERIBIL a fost îngropat odată cu Mărioara Zăvoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viaţă întreagă

Oana Zăvoranu spune că are secrete murdare despre mama sa, despre alcool şi alte lucruri neştiute până acum, asta „ca să fie frumos în oraş”, după cum chiar ea a spus. 

Dacă ar fi respectat tradiţia, astăzi, Oana Zăvoranu ar fi trebuit să se trezească de dimineaţă, să meargă la biserică, apoi să meargă la cimitir să împartă pachete şi să aprindă o lumânare la mormântul mamei ei. 

Singurii care au mai venit la cimitir de la moartea Mărioarei Zăvoranu sunt ceilalţi membrii ai familiei. Fratele Mărioarei a venit la mormânt, în ziua când s-au împlinit 40 de zile, a dat de pomană angajaţilor, precum şi oamenilor nevoiaşi. Bunica Oanei Zăvoranu a fost şi ea la cimitir la parastasul de 9 zile şi a împărţit gogoşi, motiv pentru care s-a ales cu interdicţia de a mai intra în cimitir, dată chiar de nepoata sa Oana. 

Citeşte şi Înmormântarea Mărioarei Zăvoranu a adus amenzi de 65.000 de lei pentru CINCI TELEVIZIUNI

Iniţial Oana Zăvoranu anunţase că a comandat 100 de pachete pe care să le împartă la cimitir pentru parastasul de 40 de zile, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.