Oana Zăvoranu nu-şi iartă mama nici după moarte: Nu s-a terminat. Să o ierte Dumnezeu

Oana Zăvoranu este foc şi pară pe mama ei. Chiar dacă Mărioara Zăvoranu a încetat din viaţă vineri dimineaţa, Oana este în continuare înverşunată.

17 apr. 2015, 18:39
Oana Zăvoranu nu-şi iartă mama nici după moarte: Nu s-a terminat. Să o ierte Dumnezeu

Mama Oanei Zăvoranu a murit vineri dimineaţă la spitalul Fundeni, după trei luni de suferinţă. Mărioara Zăvoranu suferise o operaţie complicată la rinichi, iar joi intrase în comă. Ştirea decesului Marioarei Zavoranu a fulgerat intreg showbiz-ul romanesc. Femeia s-a stins din viata in plin scandal cu Oana pe avere.

„Am să încerc să fiu cât pot eu de calmă pentru că s-au strecurat foarte multe lucruri neadevărate şi sunt persoane care trebuie să-şi ceară iertare faţă de mine. Este problema mea strict personaala, eu nu sunt obligată să împart cu nimeni durerile mele. Nu a ştiut nimeni ce am simţit eu când am vrut să termin cu această viaţă. Pe banii mei şi în viaţa mea nu mă judecă nimeni”, a spus Oana vineri seara într-o emisiune tv.

„Viata noastra nu este eterna. Azi putem fi, maine putem sa nu mai fim. Eu am tanjit, Simona este cea care stie in 2012 cand plangeam si recunoasteam sa imi pun capat zilelor pentru ca nu m-am simtit iubita si pentru ca mi-am dorit cariera inapoi. Am timp si imi doresc filmul asta, este vreo problema?”, spune vedeta.

Oana Zăvoranu nu-şi poate ierta mama pentru vorbele spune în ultimele zile de viaţă şi spune că lucrurile nu vor trece niciodată.

„Ea acum cinci zile mi-a spus: „Nu vrei să intri tu în pământ?”. Uite că a intrat ea în pământ. Nu s-a terminat. Să o ierte Dumnezeu, dacă o putea și el. Ea la ultima întâlnire mi-a spus că mi-a lăsat tatăl să moară în spital. Tatăl meu, un om cu patru facultăți, care mi-a dat o educație minunată. Un om care a avut un copil frumos și deștept și bine crescut. Toate lucrurile nu vor trece niciodată”, a spus Oana la Acces Direct.

Citeşte şi: Decizie uluitoare de ultima oră. Oana Zăvoranu vrea să-şi incinereze mama

„Sunt satula de faptul ca mi se pune in carca ca sunt criminala, ca sunt fara suflet… Oamenii cred ca ea a murit din cauza mea, macar de asta nu ma fac vinovata… Motivul decesului ei a fost insuficienta renala si diabet”, a mai spus Oana.