Oana Zăvoranu primeşte DAUNE MORALE de 10.000 de lei de la „domnul Toni”

Oana Zăvoranu primeşte daune morale de 10.000 lei de la bărbatul în casa căruia a locuit cu chirie. Vedeta a reușit să-i convingă pe magistrați că imaginea i-a fost afectată de declarațiile celui poreclit "domnul Toni".

23 iun. 2015, 13:42
Oana Zăvoranu primeşte DAUNE MORALE de 10.000 de lei de la „domnul Toni”

Imaginea conteaza atunci cand esti persoana publica, iar asta a simtit-o pe pielea lui proprietarul imobilului din Dorobanti unde a locuit, in urma cu aproximativ 3 ani, chiar Oana Zavoranu. Haljini Haljin, cetateanul sarb poreclit „Tony” care detine un imobil in buricul Bucurestiului, a fost obligat de magistratii Tribunalului Bucuresti la plata unor sume reprezentand daune morale pentru diva, in urma unui proces pe care Oana Zavoranu l-a câstigat luni, printr-o sentinta definitiva, scrie cancan.ro.

Astfel, Haljin urmeaza sa-i achite Oanei suma de 10.000 de lei, si lui Razvan Dumitrescu, fostul prieten al Oanei, cu care locuia atunci, 6.000 de lei.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu l-a umilit în DIRECT pe Morar: „Rămâi tu sărac şi urât, eu vreau să fiu bogată şi frumoasă!”

Oana s-a certat cu proprietarul apartamentului in anul 2011, pornind de la banii de chirie. Ea nu mai voia sa plateasca, motivand ca a adus imbunatatiri spatiului, de care proprietarul nu ar fi tinut cont. Cand s-ar fi dus sa incaseze banii de chirie, intre ei a izbucnit un scandal, iar Oana Zavoranu l-a acuzat ca ar fi incercat sa o violeze.

Afirmatiile acide au curs de o parte si de cealalta, dar Oana l-a dat în judecată pe fostul proprietar.