Oana Zăvoranu riscă 12 ani de închisoare. Vezi ce acuzaţii i se aduc

Veste proastă pentru Oana Zăvoranu. Vedeta riscă până la 12 ani de închisoare pentru furt calificat, după ce ar fi luat din seiful lui Pepe o sumă importantă de bani în momentul în care a părăsit domiciliul conjugal. Oana are o singură şansă de a scăpa de anchetă: să se împace cu Pepe şi să îi înapoieze banii.

22 dec. 2013, 09:41
Oana Zăvoranu riscă 12 ani de închisoare. Vezi ce acuzaţii i se aduc

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Ionuţ Pascu, alias Pepe, pare departe de a se fi încheiat. După ce judecătorii au stabilit că fosta soţie a lui Pepe se face vinovată de furt calificat între soţi, Oana Zăvoranu va fi cercetată penal, iar pedeapsa prevăzută pentru o asemenea infracţiune este între un an şi 12 ani de închisoare.

Avocatul lui Pepe, Bogdan Cimbru, a vorbit la România TV despre şansele de împăcare dintre cei doi şi a exclus această variantă, astfel că Oana chiar ar putea să ajungă la închisoare.

„Eu am discutat cu domnul Pascu inca de acum 2 ani, de la data formularii plangerii penale. Este exclusa varianta impacarii, vor fi efectuate toate demersurile legale. Se pare ca nu au stiut politistii ce activitati sa efectueze pentru acest dosar. Pepe a insistat pentru a ajunge aici, pentru că nu există regret din partea domnişoarei Zăvoranu”, a spus avocatul cântăreţului.

Mai mult, avocatul Bogdan Cimbru a acuzat poliţiştii că „nu au dorit să-şi facă treaba” şi că prejudiciul creat se ridică la „mult peste o sută de mii de euro”. „Au existat camere video înăuntru, am adus dovada camerelor, am dovedit prin mesajele adresate între ei. Ea recunoştea că nu a contribuit cu nimic la achiziţionarea bunurilor şi cunoştea că a sustras bunuri care erau deţinute de o persoană juridică. Am adus înscrisuri care au creat indicii şi probe suficiente, care au demonstrat existenmţa numerară”, a explicat avocatul.

Reprezentantul lui Pepe a precizat că există şi un martor care o va „înfunda” pe Oana Zăvoranu, însă nu a dorit să facă public numele persoanei: „Este o persoană cu care Oana a intrat în contact a doua zi şi a încercat să încheie un contract şi împreună cu Anamaria Prodan deţinea câteva zeci de mii de euro”.

Procurorii de pe lângă Judecătoria sectorului 3 au început urmărirea penală împotriva Oanei Zăvoranu pentru furt calificat şi distrugere în urma unei plângeri depuse de fostul ei soţ, Pepe.

Acesta susţine că, în momentul despărţirii, Oana Zăvoranu a plecat din casă cu o sumă importantă de bani, de ordinul zecilor de mii de euro.

Înainte să plece din căminul conjugal, Zăvoranu ar fi devastat locuinţa. Pepe susţine că Anamaria Prodan ar fi ajutat-o pe Oana Zăvoranu să transporte lucrurile furate.

Tot scandalul a început după despărţirea celor doi. Supărată că Pepe a făcut publică relaţia ei extraconjugală cu Tudy, Oana Zăvoranu s-a răzbunat şi i-a golit apartamentul. A luat cu ea fierul de călcat, uscătorul de rufe şi chiar hârtia igienică.