Oana Zăvoranu s-a prăbuşit în direct la TV: Nu sunt dură, sunt un om sensibil şi pur

Oana Zăvoranu a clacat, marţi seara, într-o emisiune tv. Profund afectată de toate scandalurile în care a fost implicată în ultima vreme, dar şi de apariţia lui Daniel Iordan, bărbatul care susţine că fiul lui Nicolae Zăvoranu, Oana a izbucnit în plâns în direct.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 19:05
Oana Zăvoranu s-a prăbuşit în direct la TV: Nu sunt dură, sunt un om sensibil şi pur

Fosta soţie a lui Pepe a susţinut, marţi seara, că nu şi-a dorit niciodată să aibă imaginea pe care o are acum şi că, în pofida lucrurilor urâte ce s-au scris despre ea, continuă să fie un om onest şi sensibil, scrie click.ro.

„În ciuda aparențelor, sunt extrem, extrem de sensibilă și de sentimentală. Și poate că îmi iese uneori să credeți că sunt dură, dar, de fapt, nu sunt dură. De fapt, sunt un om pur… sunt un om onest. Eu iubesc cariera. Poate lumea a crezut că eu vreau să trăiesc din scandaluri, dar Dumnezeu e martor că îmi iubesc cariera, că iubesc să joc în filme, să fac emisiuni, să bucur oamenii. Eu sunt un om care urăște scandalurile, am lăsat multe lucruri de la mine, tocmai ca să fie bine, deşi sunt un om extrem de orgolios„, a spus ea plângând.

Necazurile se ţin scai de Oana Zăvoranu. Pe unele şi le face singură, cu mâinile ei, după cum o acuză vecinii, care spun că ar fi spart geamurile unui salon de înfrumuseţare, ai cărui angajaţi i-ar fi făcut pozele atârnată de maşina iubitului, altele sunt cauzate de tatăl mort al vedetei, care se pare că a mai avut un fiu, fiu care vrea partea lui din avere.

Daniel Iordan susţine că este fiul lui Nicolae Zăvoranu, tatăl adoptiv al Oanei, şi că are şi un certificat de naştere care îi atestă cele spuse. Chiar dacă Marioara Zăvoranu îi contestă drepturile la moştenire, Pepe, în schimb, vrea să-l ajute din toate puterile.

„Dacă mă urăşte Marioara, măcar să ştie pentru ce”, a declarat Pepe într-o emisiune tv. Ba chiar mai mult decât atât, fostul soţ al Oanei Zăvoranu susţine că e chiar dispus să-i plătească lui Daniel Iordan şi un avocat.