Oana Zăvoranu şi Mircea Badea s-au iubit cu peripeţii acum 13 ani: „Nu este dotat”

Oana Zăvoranu şi Mircea Badea s-au iubit în urmă cu 13 ani, potrivit declaraţiilor brunetei. Mircea Badea nu a recunoscut niciodata ca ar fi avut vreo idila cu Zăvo, ba dimpotrivă, s-a arătat indignat de zvonurile apărute în presă.

08 sept. 2014, 05:47
Oana Zăvoranu şi Mircea Badea s-au iubit cu peripeţii acum 13 ani: „Nu este dotat”

Oana Zăvoranu şi Mircea Badea ar fi fost împreună acum 13 ani. O relaţie scurtă, dar cu peripeţii, după cum susţine bruneta.

„Atata vreme cat nu se cunosc niste lucruri din trecut si dai in femeia respectiva, esti un mitocan. Si cu mitocanii nu-mi place sa discut!”, a declarat Oana Zăvoranu la România TV.

„S-a infiripat asa un fel de moda. Daca esti o duduie care vrei sa apari pe prima pagina prin ziare d-astea abjecte, tabloide, gen, zici: eu, am avut o poveste de iubire cu Badea. E asigurat, deci…”, spunea Badea in emisiunea lui.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu pregăteşte LOVITURA DE GRAŢIE pentru PEPE

Oana mai spune ca Mircea Badea a fost cea mai mare greseala din viata ei sentimentala.

„Cat de proasta am fost, sa fiu cu Badea? Si iata ca ai fost! Am fost dar el zice ca nu, ca am stat pe spatele lui sa ma ridic. Mai fa cateva spagaturi, fraiere! Trebuia sa-mi zici sarut mana, sa pupi mana la presedinta! Se catara si pe balcon sa ajunga la mine! Vrei sa-ti aduc martori? Se catara pe bloc ca cica el era alpinist. Urca pana la etajul 3 sa… Era sinucigas, eu stiu ce sa zic, isi incerca norocul. Si ajungea la strugurii acri? Nu ajungea ca-i dadeam drumu prin spate, venea baricadat, el suferea de vedetism de atunci. Nu-l cunostea nici vantul, nici pamantul, dar el era camuflat de ziceai ca e Beckham.” a mai marturisit Oana Zavoranu, potrivit cancan.ro.