Oana Zăvoranu vrea să fie şefă la PRM: „Am vârsta fragedă, suflul şi penetrarea în rândul maselor”

Oana Zăvoranu a anunțat că vrea să devină liderul PRM. Zăvoranu a scris pe pagina de Facebook că Vadim ar fi dorit să o numească secretar general al formațiunii şi a decis să facă toate demersurile pentru a prelua postul de lider al PRM. 

12 oct. 2015, 12:26
Oana Zăvoranu vrea să fie şefă la PRM: „Am vârsta fragedă, suflul şi penetrarea în rândul maselor”

Oana Zăvoranu a scris pe reţeaua de socializare că vrea să devină şefă la PRM în locul lui Corneliu Vadim Tudor.

„Pentru că aveam în plan, în discursurile private purtate cu Vadim, care își dorea să facă un congres surpriză, unde să mă pună secretar general al partidului, pe lângă alte funcții și afaceri, azi (luni, 12 octombrie, n.r.), văzând tupeul unor trepăduși care se ascund ca niște șobolani pe la colțuri și fiind răspunzători de «dispariția» lui fulgerătoare, m-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partidului România Mare.

Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție și banii necesari să susțină campanii electorale demne de a ridica acest partid acolo unde trebuie. Sunt făcută pentru a fi leader și asta sunt”, a scris Oana Zăvoranu.

Zăvoranu susţine că nimeni nu poate duce partidul unde poate ea.

„Nici Stanescu, nici Funar sau altcineva nu poate duce Partidul asta unde il pot duce eu, necopiind nimic, ci venind cu un suflu nou şi personal în acest partid.

Sunt printre singurii care au fost alături de acest om greu încercat acasă și doar mie îmi împărtășea ceea ce trăiește! Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atât pot ele.

Anunț, pe această cale, că Lidia Vadim este acționată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu. Ulterior, purtătoarea de cuvânt, că ea nu are curajul să vorbească direct, se scuza că ea a făcut referire la medicamente de «oboseală». Hai zău? Instanța va lua act mâine (marți, 13 octombrie, n.r.) de plângerea mea și o să coste vorbitul ăsta ordinar și mincinos foarte scump”, a mai susţine  Oana Zăvoranu.

„Până una alta, susţineţi şi votaţi Oana Zăvoranu, noua preşedintă a PRM, cu Catalin Cezar Marin, unul din consilierii apropiati. Nimeni nu e mai bun ca mine in a se face auzit si a fi roman adevarat care lupta pentru dreptate, fara a lasa orice nationalitate sa isi ia nasul la purtare in tara mea! Si asta e doar o frantura din viata mea de multimilionara. (…) Deci nu uitati, Oana Zăvoranu, preşedinte PRM, printre multe alte functii si veleitati si preocupari”, conchide Zăvoranu.