Obama, GAFĂ URIAŞĂ la summitul G8. A confundat un ministru cu un cântăreţ CELEBRU

Preşedintele american Barack Obama a comis o gafă în timpul summitului G8 din Irlanda când i s-a adresat de mai multe ori ministrului britanic al finanţelor, George Osborne, cu numele de "Jeffrey", confundându-l se pare pe oficialul britanic cu un cântăreţ de muzică soul.

RomaniaTV.net
20 iun. 2013, 12:40
Obama, GAFĂ URIAŞĂ la summitul G8. A confundat un ministru cu un cântăreţ CELEBRU

De trei ori, Barack Obama a afirmat că este de acord cu „Jeffrey” în timpul expunerii unui plan de combatere a evaziunii fiscale prezentat de George Osborne, la summit-ul G8 de la începutul acestei săptămâni, lăsându-l pe ministrul britanic vizibil stânjenit.

După ce şi-a dat seama de greşeala făcută, preşedintele american i-a cerut scuze ministrului, în vârstă de 42 de ani: „Îmi pare rău, prietene. Trebuie să fi greşit din cauza cântăreţului meu preferat de R&B” Jeffrey Osborne, un cântăreţ de culoare american în vârstă de 65 de ani, a afirmat Barack Obama, au relatat ziarele britanice The Sun şi Financial Times.

Potrivit unui martor citat de tabloidul britanic, „Osborne părea foarte supărat”. ‘Prima dată când Obama a greşit, nu i-a picat bine, însă când a continuat să repete aceeaşi greşeală (…) a devenit cu adevărat jenant’, a spus el.

Având un adevărat simţ al umorului, adevăratul Jeffrey Osborne s-a declarat „încântat” când a auzit despre această confuzie: „Nu ştiam că preşedintele Obama este aşa un fan încât să-l numească pe ministrul britanic Jeffrey Osborne”, a afirmat el joi pentru Sky News.George Osborne