Obiceiuri ale bărbaţilor pe care femeile nu le vor înţelege niciodată

Cand vine vorba despre tabieturi si pasiuni, barbatii devin parca niste extraterestri pentru femei. Obiceiurile si lucrurile pentru care acestia fac uneori pasiuni greu de stavilit reprezinta o adevarata enigma pentru reprezentantele sexului frumos. De aici porneste si marea discordanta intre cele doua sexe.

RomaniaTV.net
19 apr. 2014, 07:34
Obiceiuri ale bărbaţilor pe care femeile nu le vor înţelege niciodată

Iata o lista a lucrurilor pe care le fac barbatii si pe care femeile nu si le pot explica in nici un chip:

1. Participarea la evenimente sportive

De ce ai sta pe o banca inghetata de pe stadion in timp ce afara viscoleste, cand ai posibilitatea sa vezi meciul din intimitatea si caldura canapelei? Mai ales ca tehnologia a evoluat atat de mult, incat imaginile transmise sunt mai coerente decat cele privite din loja terenului de sport?

2. Ajustarea „outelor” in locuri publice

Serios, barbatii chiar au mancarimi mereu? Sau poarta o cravata si in zona genitala, pe care o aranjeaza tot timpul? Sau poate o comoara, pe care se tem atat de mult sa nu o piarda si ii verifica in mod constant existenta?
3. Intalnirile de afaceri in cluburi de striptease

Cineva fie s-a uitat prea mult la „Cum am cunoscut-o pe mama ta” si si-a facut un tel din a-l imita pe Barney, fie isi imagineaza ca femeile chiar nu au habar de lucrurile care se petrec intr-un astfel de loc. Afacerile se fac in timpul zilei, in locuri luminoase, destinate intalnirilor business. Altfel de ce s-ar mai numi asa?

Citeşte mai mult pe ele.ro