Obiecte din casă care atrag ghinionul. Ştiai că nu e bine să ții ceasuri defecte în casă?

Fiecare dintre noi are obiecte pe care le consideră aducătoare de ghinion. Ce e important de știut este că, de regulă, gândurile se reflectă în realitate, astfel că învestirea unui obiect cu energie negativă nu va face decât să ne aducă ghinion.

19 oct. 2017, 20:00
Obiecte din casă care atrag ghinionul. Ştiai că nu e bine să ții ceasuri defecte în casă?

Există însă și obiecte despre care mai multe persoane spun că aduc ghinion, iar acest lucru s-a transmis din generație în generație:
Mai multe intrări într-o casă

Conform unei vechi credințe se consideră că intrarea în casă pe o ușă și ieșirea pe alta aduce ghinion.

Nu e bine să ții ceasuri defecte în casă, iar dacă se întâmplă ca un ceas defect să înceapă să ticăie dintr-o dată se pare că acesta ar anunța moartea cuiva din familie.

În perioada sărbătorilor de iarnă sunetul de clopoțeii prevestește doar lucruri bune, însă în restul anului se pare că nu prea. De fapt, se consideră că sunetul de clopoței trezește spiritele malefice.

Potrivit clickpentrufemei.ro, fie că e vorba de flori uscate, de animale împăiate sau capete de animale, toate acesta sunt obiecte care nu ar trebui ținute în casă pentru că atrag bolile și moartea.

Fotografii cu dezastre naturale– se referă nu doar la dezastre naturale din întreaga lume, dar și la fotografii în care este surprinsă o ploaie torențială sau furtuni de zăpadă. Toate acestea nu atrag energii pozitive.

Dacă, de exemplu, mai ai un singur pantof dintr-o pereche pe care ai purtat-o cândva, atunci cel mai bine ar fi să-l arunci. Se spune că pantofii fără soț nu fac decât să atragă singurătatea și nefericirea.