Obiectele care au aparţinut soţilor CEAUŞESCU, vândute la preţuri piperate VIDEO

La aproape 26 de ani de la Revoluţie, Nicolae Ceauşescu se vinde bine. Suvenirurile cu fostul dictator se vând cu sute de euro, iar obiectele din perioada comunistă se vând la licitaţii sau pe internet cu preţuri de lux.

23 aug. 2015, 11:40
Obiectele care au aparţinut soţilor CEAUŞESCU, vândute la preţuri piperate VIDEO

Suvenirurile cu chipul lui Nicolae Ceauşescu au preţuri piperate. De exemplu, în magazinele de pe Aeroportul Otopeni, o puşculiţă cu chipul dictatorului costă nu mai puţin de 135 de euro.

Şi obiectele care au aparţinut Elenei Ceauşescu au preţuri de lux. De exemplu, un bucureştean vinde cu 450 de euro o medalie unicat de două kilograme, un omagiu adus Elenei Ceauşescu.

Numerele ziarului „Scânteia” sunt scoase la vânzare pe internet cu 50-70 de lei bucata, iar telefonul din biroul lui Ceauşescu se vinde cu 450 de euro.

Lucurile lui Nicolae Ceauşescu au fost scoase la vânzare la diverse licitaţii şi vândute pe bani buni. Un set de mobilier din lemn masiv, pe care Ceuaşescu ar fi trebuit să-l primească de ziua lui în 1990, a fost vândut anul trecut la licitaţie cu nu mai puţin de 55.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: Ultima dorinţă a lui Nicolae Ceauşescu înainte să moară