OBSESIE DUSĂ LA EXTREME. Nicoleta Luciu a refuzat perfuzia cu glucoză pe motiv că are calorii

Nicoleta Luciu s-a ambiţionat să slăbească 12 kilograme şi îşi pune sănătatea în pericol. Organismul brunetei este din ce în ce mai slăbit, iar săptămâna aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale în culisele unei emisiuni.

18 apr. 2014, 16:54
OBSESIE DUSĂ LA EXTREME. Nicoleta Luciu a refuzat perfuzia cu glucoză pe motiv că are calorii

Episoadele de lipotimie, stările de slăbiciune şi ameţelile sunt doar o parte din simptomele care nu îi dau pace Nicoletei, de când ţine dietă. Doar săptămâna trecută, vedeta a cerut de trei ori ajutorul medicilor de la Salvare. Ultima dată s-a întâmplat pe platourile Kanal D.

După consultul medical, medicii au constatat că valorile tensiunii sale arteriale sunt foarte scăzute. În ciuda acestui rezultat, Nicoleta Luciu a refuzat să i se administreze tratamentul potrivit care ar fi ajutat-o să îşi revină rapid, scrie wowbiz.ro.

I-am administrat pacientei o perfuzie pentru hidratare si cresterea tensiunii, pentru ca avea tensiunea foarte scazuta, si un antivomitiv. Ar fi trebuit sa ii administram si glucoza, lucru care ar fi ajutat-o pe doamna sa isi revina foarte repede, dar dansa a refuzat categoric„, a declarat medicul.

Glucoza, nu, in niciun caz! Imi ajunge perfuzia de hidratare care are minerale in ea. Glucoza in corp nu-mi trebuie. Am mancat un mar dimineata, un baton proteic si niste migdale. In perioada aceasta beau si sucuri de detoxifiere facute din toate legumele si verdeturile existente pe piata si este suficient. Ajung acasa si imi revin„, a spus Nicoleta Luciu.

Motivul pentru care bruneta le-a interzis medicilor să îi bage în soluţia perfuzabilă glucoză are de-a face cu numărul de calorii, o punguţă de 500 de ml având circa 200 de kcal.